forår 2023

Lederne Konferencetour i Esbjerg

Musikhuset Esbjerg
Havnegade 18, 6700 Esbjerg
2. maj 2023
Action card

En intens og vanskelig periode med bl.a. corona-nedlukninger, nødberedskaber, tvungen distanceledelse, krig, prisstigninger og generel usikkerhed har gennem lang tid trukket ekstra laster på de fleste ledere. Oveni dette er mange medarbejdere påvirket af de selv samme usikre forhold, hvilket sætter sine spor i trivslen, motivationen og sammenhængskraften i deres teams. Mange ledere står derfor nu foran en stor opgave.

For at hjælpe dig godt på vej, har vi skabt konferencen 'Trivsel i usikkerhed – Leder, styrk motivationen hos dig selv og dit team i usikre tider'.

På konferencen vil du få inspiration og værktøjer til at styrke din egen motivation og trivsel. Herefter får du værktøjer til at få kulturen, motivationen og trivslen tilbage blandt medarbejderne. Vi slutter konferencen af med et underholdende indlæg, som sender dig tilbage til arbejdspladsen med overskud.

Program

13.00-16.30

Nicolai Moltke-Leth

Motivation og arbejdsglæde

Motivation og arbejdsglæde handler mest af alt om dit eget fokus, og hvilken indstilling du møder livet med. Du har kontrollen over begge størrelser, men det kræver, at du vælger at tage den. Lyder det lettere sagt end gjort? For summen af det du føler hver dag, skaber din livskvalitet. At styre sin tilstand er en indre proces, som hos de fleste foregår ubevidst. Hvis du vil ændre de gamle vaner og negative tanker, er du nødt til at blive bevidst om de mønstre, du gennemlever hver eneste dag.
Troels Bech

Mindre motivation – mere mening

Det er ALDRIG lederens opgave at motivere sine kolleger! Ydre motivation engagerer nemlig alt for lidt. Så start med at forstå den enkeltes motivation og prøv IKKE at ødelægge den. Vær til gengæld tydelig med at synliggøre projektets meningsfuldhed, så alle involverede kan spejle den i eget billede. Det er nemlig i foreningen af den individuelle stræben og det fælles formål, at motivationen topper.
Jason Watt

Sådan finder I viljen til at opnå mål, succes og udvikle vindermentalitet!

Jason giver sine bedste råd til, hvordan du finder gejsten når motivationen halter. Med en livsglæde og motivation der rækker ud over det sædvanlige og et motto der lyder: “Du rejser dig ikke med benene alene, men med den kraft, der sidder mellem ørerne”, er han stor fortaler for, at vi gør en indsats for at motivere os selv ud ad døren i højt humør, hver evig eneste dag. Sådan får man det bedste ud af dagen. Den tidligere verdensmester inspirerer dig til at komme frem til, hvad der motiverer dig!

Oplægsholdere

Nicolai Moltke-Leth: Trivsel i usikkerhed

Tidl. jægersoldat, sociolog og forfatter

Hele sit liv har Nicolai arbejdet med udvikling af det menneskelige potentiale. Både andres og sit eget. Han er uddannet sociolog, jægersoldat og kaptajn af reserven. Derudover er han NLP Master Practitioner og uddannet coach og præstationsudvikler hos Anthony Robbins, som er den førende i verden inden for området.

CEO i ledelses-højskolen, tidl. sportsdirektør og fodboldtræner

Troels Bech deler erfaringer fra sit lederskab i snart tre årtier på fodboldbanerne, i direktionen og bestyrelseslokalet og drager paralleller mellem high performance miljøer i sporten og erhvervslivet.
Jason Watt: Trivsel i usikkerhed

Tidl. racerkører og topmotivator

Jason Watt er et kendt navn indenfor motorsportsverdenen, hvor han har erhvervet sig titler som verdensmester og europamester. En tragisk motorcykelulykke kostede ham førligheden fra livet og ned, men i stedet for at kaste håndklædet i ringen, kæmpede han sig tilbage og allerede et år efter, var han igen at se i den danske motorsports superliga. Han er siden hen den eneste person med handicap, der har vundet et nationalt mesterskab. Han er forfatter af bogen "Fordi jeg vil".

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person