Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Digital transformation

Sønderborg, 27. september 2018

Tilmeld mig her

Se dagens program

  • Registrering
  • Velkomst v/ Lederne Sønderjylland og facilitator
  • Et digitalt mindset v/ Thomas Terney
  • Digital transformation – det handler stadig om mennesker v/ Harald Reedtz Tokerød
  • Pause med let forfriskning
  • Digital transformation i praksis v/ Frederik Braun 
  • Afrunding

Oplægsholderne

Thomas Terney

Thomas Terney

Ekspert i kunstig intelligens og digital disruption

Vores tilgang til hele den digitale verden er præget af vores industrielle udgangspunkt. Det gør, at vi ofte udvikler det forkerte. Men endnu mere problematisk er det, at fremtidens behov hos vores kunder ligger i den blinde vinkel. Kom med på en rejse i foredraget ”Et digitalt mindset”, hvor Thomas guider ind i den digitale fremtid og giver en ramme for at forstå fremtiden og vores rolle som ledere, medarbejdere og privatpersoner.

Harald Reedtz Tokerød

Harald Tokerød

Direktør og ejer af Tokerød Plus

Harald gør det digitale menneskeligt. Han sætter abstrakte begreber ind i hverdagssituationer, så alle kan være med. Han forstår den organisatoriske opbygning i en virksomhed og ved, hvilke kompleksiteter der er forbundet med en digital transformation, og han ved, at enhver virksomhed er unik, og at transformationen derfor skal tilpasses den enkelte organisation for at blive en succes.

Frederik Braun

Frederik Braun

Direktør for solutions hos Microsoft

Digitalisering er på toppen af ledelsesagendaen hos de fleste virksomheder, men hvordan kommer man i gang med den digitale omstilling? Frederik giver Microsofts perspektiv på digital transformation og deler eksempler fra arbejdet med omstillingen af danske virksomheder. Frederik fortæller også om Microsofts egen transformation med omstillingen af virksomhedens produkter, kultur og medarbejdere.