Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Livsbalance og sundhedsledelse

Vejle, 27. september 2017

Tilmeld

Se dagens program

  • Velkomst v/ afdelingsformand Bent Walter Jensen
  • Trivsel, Vitalitet og High Performance v/ Chris MacDonald
  • Pause med let forfriskning
  • Paneldebat v/ Christian Ørsted, Lise Egholm og Imran Rashid
  • Afrunding

Facilitator

Line Baun Danielsen facilitator til Konference Touren

Line Baun Danielsen

Facilitator og journalist

Vi kender primært Line som journalist og tidligere TV-vært fra bl.a. TV2 Nyhederne, Go’Morgen Danmark og TV2Lorry samt en lang række sports og aktualitetsprogrammer.
Hun driver i dag virksomheden LBD Kommunikation, der tilbyder medie- og kommunikationstræning for erhvervslivet, ligesom hun holder foredrag og fungerer som konferenceleder og ordstyrer.


Oplægsholder

Chris MacDonald oplægsholder til Konference Touren

Chris MacDonald

Sundheds- og motivationsekspert

Videnskaben har vist os, at visse faktorer ikke er til forhandling, hvis vi vil skabe trivsel og vitalitet. I dette tankevækkende foredrag fortæller Chris om, hvordan vi som individer og organisationer kan forbedre vores chancer for både at præstere og have det godt. Chris stiller skarpt på, om det vigtigste ikke er, om vi føler os sunde i det, vi laver? Og lige så vigtigt: Om vores virksomhedskultur er det? Svarene finder han i videnskaben om menneskets hjerne og biologi.


Debatpanel

Christian Ørsted oplægsholder til Konference Touren

Christian Ørsted

Ledelsesrådgiver, underviser og forfatter

Christian sætter fokus på, hvordan du kommer helskindet gennem arbejdslivet og karriereræset uden at gå ned med stress. Han mener ikke, at lederen skal involvere sig i medarbejdernes privatliv og i deres usunde vaner. Lederen skal i stedet bruge kræfterne på at lede, vise tillid og fokusere på de resultater, som skal skabes.

Lise Egholm oplægsholder til Konference Touren

Lise Egholm

Tidligere skoleleder, debattør og kåret som Årets Leder

Lise er tidligere skoleleder på Rådmandsgade Skole på Nørrebro, hvor hun var kendt som en tydelig og dygtig leder. Hendes ledelsesopskrift er en god blanding af krav, konsekvens og menneskelig åbenhed og varme. Lise Egholm er blevet kendt for at tale lige ud af posen i debatter om ledelse, folkeskole og integration.

Imran Rashid oplægsholder til Konference Touren

Imran Rashid

Speciallæge, forfatter og innovationschef på Aleris-Hamlet Privathospitaler

Imran har et indgående kendskab til sammenhængene mellem ledelse og lidelse. Han anvender sin lægelige indsigt til at beskrive de biologiske, psykologiske og sociale faktorer, der har afgørende indflydelse på medarbejdere og lederes præstationer.
Imrans budskab til ledere er, at for at få medarbejderen til at lykkes 8-16, er du nødt til at understøtte personen i at lykkes som menneske 24/7.


Konferencer nær dig

Livsbalance og sundhedsledelse, Odense, 19. sept.
Se mere her
Generationsledelse, Sabro, 5. okt.
Se mere her