Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Generationsledelse

Skive, 3. oktober 2017

Tilmeld

Se dagens program

  • Velkomst v/ afdelingsformand Bjarne Kragh Jensen
  • Hvorfor er unge kollegaer så skide irriterende, og hvorfor er din ældre kollega aldrig med på noget nyt? v/ Ina Buonaventsen Kummerfeldt
  • Pause med let forfriskning
  • Digitaliseringsparadokser v/ Søren Schultz Hansen
  • Afrunding

Oplægsholderne

Ina Buonaventsen Krummerfeldt oplægsholder til Konference Touren

Ina Buonaventsen Kummerfeldt

Specialist i Telia i Talent Management og Employer Branding HR

Ina er antropolog med fokus på organisationer, medarbejderudvikling og trivsel på arbejdspladsen.I sit foredrag løfter Ina sløret for, hvem generation ”babyboomers”, X, Y, Z, Alpha egentlig er, og hvordan de arbejder sammen? For kan de det? Hun afslører også, hvorfor de unge medarbejdere holder så mange kaffepauser og kræver at få fri, når det passer dem? Så kan du måske også bedre forstå, hvorfor de ”gamle” kollegaer og ledere bliver fornærmede og irriterede, når de unge skyder løs med gode idéer.
Søren Schultz Hansen oplægsholder til Konference Touren

Søren Schultz Hansen

Erhvervsforsker, forfatter og ekstern lektor på CBS

Søren har forsket i de nye generationer, der kommer på arbejdsmarkedet, ”de digitale indfødte” og kender dem usædvanligt godt. De digitale indfødte er den første generation, som i praksis kun har erfaringer med fra en digital verden. Unge mennesker, som bogstaveligt talt har vokset sig store og stærke sammen med mobiltelefonen. Få Sørens kvalificerede bud på, hvordan du bedst leder dem og viser dem den aldeles nødvendige synlige anerkendelse. De har brug for at blive motiverede til at yde deres bedste.


Konference nær dig

Tag ansvar, Holstebro, 15. nov.
Se mere her