Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Livsbalance og sundhedsledelse

Ringsted, 12. oktober 2017

Tilmeld

Se dagens program

  • Velkomst v/ afdelingsformand Villy Jørgensen
  • Trivsel, Vitalitet og High Performance v/ Chris MacDonald
  • Pause med let forfriskning
  • Paneldebat v/Christian Ørsted, Maria Medard Frederiksen og Jesper Bo Jensen
  • Afrunding

Facilitator

Line Baun Danielsen facilitator til Konference Touren

Line Baun Danielsen

Facilitator og journalist

Vi kender primært Line som journalist og tidligere TV-vært fra bl.a. TV2 Nyhederne, Go’Morgen Danmark og TV2Lorry samt en lang række sports og aktualitetsprogrammer.
Hun driver i dag virksomheden LBD Kommunikation, der tilbyder medie- og kommunikationstræning for erhvervslivet, ligesom hun holder foredrag og fungerer som konferenceleder og ordstyrer.


Oplægsholder

Chris MacDonald oplægsholder til Konference Touren

Chris MacDonald

Sundheds- og motivationsekspert

Videnskaben har vist os, at visse faktorer ikke er til forhandling, hvis vi vil skabe trivsel og vitalitet. I dette tankevækkende foredrag fortæller Chris om, hvordan vi som individer og organisationer kan forbedre vores chancer for både at præstere og have det godt. Chris stiller skarpt på, om det vigtigste ikke er, om vi føler os sunde i det, vi laver? Og lige så vigtigt: Om vores virksomhedskultur er det? Svarene finder han i videnskaben om menneskets hjerne og biologi.


Debatpanel

Christian Ørsted oplægsholder til Konference Touren

Christian Ørsted

Ledelsesrådgiver, underviser og forfatter

Christian sætter fokus på, hvordan du kommer helskindet gennem arbejdslivet og karriereræset uden at gå ned med stress. Han mener ikke, at lederen skal involvere sig i medarbejdernes privatliv og i deres usunde vaner. Lederen skal i stedet bruge kræfterne på at lede, vise tillid og fokusere på de resultater, som skal skabes.

Maria Medard Frederiksen oplægsholder til Konference Touren

Maria Medard Frederiksen

Director for Talent & Performance og ansvarlig for DONG Energy’s sundhedsstrategi

DONG Energy arbejder aktivt for at fremme et bæredygtigt arbejdsliv gennem fokus på motion, kost, søvn og mental balance. Arbejdspladsen udgør en stor del af medarbejderens liv, og grænserne mellem arbejde og privatliv flyder stadigt mere sammen. Derfor har vi som virksomhed også et ansvar, der rækker længere end det rent faglige. DONG Energy’s ambition er at hjælpe og inspirere vores medarbejdere til at leve gode, sunde og balancerede liv.

Jesper Bo Jensen oplægsholder til Konference Touren

Jesper Bo Jensen

Fremtidsforsker og forfatter

Jesper driver selvstændig virksomhed i form af Fremforsk – Center for fremtidsforskning. Stedet er grundlagt i august 2001, og Jesper og hans kollegaer rådgiver både offentlige og private virksomheder i fremtidige tendenser inden for forskellige brancher og i samfundet generelt. Desuden er Jesper forfatter til adskillige bøger samt foredragsholder og har holdt over 1.000 foredrag de seneste 10 år – heraf en del uden for Danmark.


Konferencer nær dig

Tag ansvar, Greve, 19. sept.
Se mere her
Livsbalance og sundhedsledelse, Vejle, 27. sept.
Se mere her
Livsbalance og sundhedsledelse, Greve, 14. nov.
Se mere her