Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Disruption

Randers, 26. september 2017

Tilmeld

Se dagens program

  • Velkomst v/ afdelingsformand Kirsten Hvid Schmidt
  • Listen louder - Disruption anno 2017 v/ Jonathan Løw
  • En disruptiv tur igennem virksomheden v/ Thomas Marschall
  • Pause med let forfriskning
  • Hvad skaber succeser? v/ Morten Wagner
  • Afrunding

 

Oplægsholderne

Jonathan Løw oplægsholder til Konference Touren

Jonathan Løw

Serie-iværksætter og innovationsekspert

Som leder ved du, at du først skal forstå, før du kan gøre dig forståelig. Det samme gælder, når du i jeres organisation skal kunne italesætte, hvad disruption betyder for lige netop jer.
I dette jordnære foredrag giver serie-iværksætter og disruption ekspert Jonathan Løw et skarpt indblik i, hvad disruption er og ikke er. Han kommer ligeledes med konkrete bud på, hvordan man som virksomhed kan forholde sig til mulighederne og truslerne i disruption. Samtidig introducerer Jonathan deltagerne til Disruption Score Card.


Thomas Marschall oplægsholder til Konference Touren

Thomas Marschall

Virksomhedsrådgiver, underviser og ejer af virksomheden ”TheBigDisruption”

Thomas sætter i sit foredrag spot på, hvordan teknologisk disruption kommer til at medføre de største ændringer og muligheder for virksomheder – og hvad det kræver af dit lederskab at realisere dette potentiale, så du får succes. Med en lederbaggrund fra oliebranchen i A. P. Møller, efterfulgt af CEO jobs for danske og svenske teknologi-virksomheder, har Thomas et solidt fundament og kommer med mange gode pointer i sit foredrag. Han er også investor og Business Angel i en række start-up virksomheder.

Morten Wagner oplægsholder til Konference Touren

Morten Wagner

Succesfuld erhvervsmand med utallige succeser bag sig

Han står bag Freeway koncernen, som tæller mange af de største danske sociale netværk, herunder Arto.dk, Virtuel Manager, Trendsales, spigo.dk og DKBN. Hør hvad der blandt andet ligger til grund for de store succeser Morten Wagner har været med til at skabe. Hvordan han bryder med vanetænkningen, finder nye lukrative forretningsområder og ikke mindst, hvad der driver ham. Hvorfor er disruption nødvendigt?

Konferencer nær dig

Generationsledelse, Sabro, 5. okt.
Se mere her
Livsbalance og sundhedsledelse, Aalborg, 9. nov
Se mere her