Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Livsbalance og sundhedsledelse

Odense, 19. september 2017

Tilmeld

Se dagens program

  • Velkomst v/ afdelingsformand Jerry Vinther
  • Fra underskud til overskud - performance kræver sundhed v/ Michelle Kristensen
  • Pause med let forfriskning
  • Paneldebat v/ Lise Egholm, Imran Rashid og Christian Ørsted
  • Afrunding

Facilitator

Line Baun Danielsen facilitator til Konference Touren

Line Baun Danielsen

Facilitator og journalist  

Vi kender primært Line som journalist og tidligere TV-vært fra bl.a. TV2 Nyhederne, Go’Morgen Danmark og TV2Lorry samt en lang række sports og aktualitetsprogrammer.
Hun driver i dag virksomheden LBD Kommunikation, der tilbyder medie- og kommunikationstræning for erhvervslivet, ligesom hun holder foredrag og fungerer som konferenceleder og ordstyrer.


Oplægsholder

Michelle Kristensen oplægsholder til Konference Touren

Michelle Kristensen

Ernæringsekspert, træner og forfatter 

Michelle startede egen virksomhed, afsluttede succesrige projekter og kørte med 100 km/t, lige indtil den dag, hvor hjernen sagde fra. Det betød ændringer i hendes liv, så hun igen kunne blive en god leder, træner, inspirator og veninde.
Hør Michelle fortælle om, hvilke betydning vores livsstil har for vores evne til at performe i jobbet. Du får også gode råd til, hvordan din hverdag bliver sjovere med mere overskud og mindre løftede pegefingre.


Debatpanel

Lise Egholm oplægsholder til Konference Touren

Lise Egholm

Tidligere skoleleder, debattør og kåret som Årets Leder 

Lise er tidligere skoleleder på Rådmandsgade Skole på Nørrebro, hvor hun var kendt som en tydelig og dygtig leder. Hendes ledelsesopskrift er en god blanding af krav, konsekvens og menneskelig åbenhed og varme. Lise Egholm er blevet kendt for at tale lige ud af posen i debatter om ledelse, folkeskole og integration.

Imran Rashid oplægsholder til Konference Touren

Imran Rashid

Speciallæge, forfatter og innovationschef på Aleris-Hamlet Privathospitaler 

Imran har et indgående kendskab til sammenhængene mellem ledelse og lidelse. Han anvender sin lægelige indsigt til at beskrive de biologiske, psykologiske og sociale faktorer, der har afgørende indflydelse på medarbejdere og lederes præstationer. Imrans budskab til ledere er, at for at få medarbejderen til at lykkes 8-16, er du nødt til at understøtte personen i at lykkes som menneske 24/7.


Christian Ørsted oplægsholder til Konference Touren

Christian Ørsted

Ledelsesrådgiver, underviser og forfatter 

Christian sætter fokus på, hvordan du kommer helskindet gennem arbejdslivet og karriereræset uden at gå ned med stress. Han mener ikke, at lederen skal involvere sig i medarbejdernes privatliv og i deres usunde vaner. Lederen skal i stedet bruge kræfterne på at lede, vise tillid og fokusere på de resultater, som skal skabes.

Konferencer nær dig

Livsbalance og sundhedsledelse, Vejle, 27. sept.
Se mere her
Generationsledelse, Sabro, 5. okt.
Se mere her