Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Livsbalance og sundhedsledelse

Klampenborg, 26. oktober 2017

Tilmeld venteliste

Se dagens program

  • Velkomst v/ afdelingsformand Henrik Tarris
  • Stress af med TV-lægen v/ Peter Geisling
  • Pause med let forfriskning
  • Paneldebat v/ Charlotte Mandrup, Imran Rashid og Lise Egholm
  • Afrunding

Facilitator

Line Baun Danielsen facilitator til Konference Touren

Line Baun Danielsen

Facilitator og journalist

Vi kender primært Line som journalist og tidligere TV-vært fra bl.a. TV2 Nyhederne, Go’Morgen Danmark og TV2Lorry samt en lang række sports og aktualitetsprogrammer.
Hun driver i dag virksomheden LBD Kommunikation, der tilbyder medie- og kommunikationstræning for erhvervslivet, ligesom hun holder foredrag og fungerer som konferenceleder og ordstyrer.


Oplægsholder

Peter Geisling oplægsholder til Konference Touren

Peter Geisling

Sundhedsekspert og TV-læge

Ifølge WHO bliver stress den lidelse, vi kommer til at bruge flest penge på at behandle i 2020. Men hvad skyldes danskernes mentale usundhed? Hvilke advarselstegn skal man være opmærksom på? Og hvad kan man selv gøre for at undgå at køre i sænk? Vær med, når Peter Qvortrup Geisling sætter fokus på den store nye folkesygdom. Humor skal jo være så sundt, så tv-lægen har en også række finurlige historier med fra tv-konsultationen; blandt andet det bedste brev, han nogensinde har fået. 

Paneldebat

Charlotte Mandrup oplægsholder til Konference Touren

Charlotte Mandrup

Executive Coach og forfatter

Gennem 25 år har ledere fra erhvervslivets top delt deres glæde og smerte med Charlotte. Hun har hjulpet dem med at balancere eksistensen med præstationen og at være tro mod sig selv. Især i sin seneste bog, ”Vær professionel” har hun taget en tydelig position i debatten om stress, ved at fastholde at ledere ikke er forældre, og at medarbejdere er modne mennesker, der både er i stand og nødt til at tage ansvaret for deres eget liv.

Imran Rashid oplægsholder til Konference Touren

Imran Rashid

Speciallæge, forfatter og innovationschef på Aleris-Hamlet Privathospitaler

Imran har et indgående kendskab til sammenhængene mellem ledelse og lidelse. Han anvender sin lægelige indsigt til at beskrive de biologiske, psykologiske og sociale faktorer, der har afgørende indflydelse på medarbejdere og lederes præstationer.
Imrans budskab til ledere er, at for at få medarbejderen til at lykkes 8-16, er du nødt til at understøtte personen i at lykkes som menneske 24/7.


Lise Egholm oplægsholder til Konference Touren

Lise Egholm

Tidligere skoleleder, debattør og kåret som Årets Leder

Lise er tidligere skoleleder på Rådmandsgade Skole på Nørrebro, hvor hun var kendt som en tydelig og dygtig leder. Hendes ledelsesopskrift er en god blanding af krav, konsekvens og menneskelig åbenhed og varme. Lise Egholm er blevet kendt for at tale lige ud af posen i debatter om ledelse, folkeskole og integration.

Konferencer i nærheden

Tag ansvar, Greve, 19. sept.
Se mere her
Disruption, Hørsholm, 11. okt.
Se mere her
Livsbalance og sundhedsledelse, Greve, 14. nov.
Se mere her