Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Tag Ansvar

Holstebro, 15. november 2017

Tilmeld

Se dagens program

  • Velkomst v/ afdelingsformand Aage Mørch Sørensen
  • Styrkebaseret ledelse- og organisationsudvikling v/ René Husum  
  • Fra salmonella til shitstorm v/ Anne Villemoes
  • Pause med let forfriskning
  • Fundamentet for god ledelse - Tag Ansvar v/ B.S. Christiansen
  • Afrunding

Oplægsholderne

René Husum oplægsholder til Konference Touren

René Husum

Ledelsesrådgiver i Changemovers – E*MBA Business Psychology & MBA Strategy

De bedste ledere high performer gennem deres medarbejdere. Ledere, der implementerer styrkebaseret ledelse, oplever at alles styrker kommer i spil. I sit indlæg giver René dig viden og indsigt i, hvordan dine lederstyrker kan udvikles og optimeres sammen med medarbejdernes styrker, så I får optimale muligheder for vækst. René Husum har gennem de sidste 16 år rådgivet og undervist europæiske virksomheder i styrkebaseret og anerkendende ledelse.

Anne Villemoes oplægsholder til Konference Touren

Anne Villemoes

PR–Specialist og keynote Speaker

Hvorfor er journalisterne altid så negative? Hvorfor er landmændene altid så sure? Og er en shitstorm i virkeligheden bare en salmonella? Med mere end 20 år som journalist, spindoktor, pressechef og kommunikationsdirektør for en af Danmarks mest omtalte virksomheder i bagagen har Anne Villemoes været nødt til at være super bevidst om sine styrker for ikke at blive blæst omkuld. Af Anne kan du lære at stå stærkt i din egen lederrolle, og så er hun utrolig skarp og underholdende på samme tid.


B.S. Christiansen oplægsholder til Konference Touren

B.S. Christiansen

Jægersoldat, mentaltræner og ledelsesrådgiver

”En forudsætning for at kunne lede andre er, at man er i stand til at lede sig selv”. Og for at kunne det, skal man kende og have styr på sig selv, sine styrker, begrænsninger og kompetencer. En god leder hviler i sig selv og har et stærkt, stabilt fundament. Det kræver personligt overskud af lederen at træffe rigtige beslutninger, ellers risikerer man i stedet snarere at vælge de populære løsninger.


konference nær dig

Generationsledelse, Skive, 3. okt.
Se mere her