Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Disruption

Hørsholm, 11. oktober 2017

Tilmeld

Se dagens program

  • Velkomst v/ afdelingsformand Gitte Winkler
  • Listen louder - Disruption anno 2017 v/ Jonathan Løw
  • Digitalisering og deleøkonomi skaber disruption - hvad betyder det for ledere? v/ Jesper Bove Nielsen
  • Pause med let forfriskning
  • Hvad skaber succeser? v/ Morten Wagner
  • Afrunding

Oplægsholderne

Jonathan Løw oplægsholder til Konference Touren

Jonathan Løw

Serie-iværksætter og innovationsekspert

Som leder ved du, at du først skal forstå, før du kan gøre dig forståelig. Det samme gælder, når du i jeres organisation skal kunne italesætte, hvad disruption betyder for lige netop jer.
I dette jordnære foredrag giver serie-iværksætter og disruption ekspert Jonathan Løw et skarpt indblik i, hvad disruption er og ikke er. Han kommer ligeledes med konkrete bud på, hvordan man som virksomhed kan forholde sig til mulighederne og truslerne i disruption. Samtidig introducerer Jonathan deltagerne til Disruption Score Card.


Jesper Bove Nielsen oplægsholder til Konference Touren

Jesper Bove-Nielsen

Iværksætter, rådgiver og forfatter 

Jesper Bove-Nielsen har arbejdet med forretningsmæssige teknologiske nyskabelser i de sidste 20 år. Både som iværksætter, investor, rådgiver og som fødselshjælper for en række succesfulde "corporate ventures". Endvidere er han forfatter til tre bestsellere om deleøkonomi, digitalisering og innovation. I sit foredrag vil Jesper skabe forståelse for, hvordan digitalisering og deleøkonomi forårsager disruption på kryds og tværs af brancher, og hvordan man ledelsesmæssigt kan bruge det til at skabe vækst og fornyelse.

Morten Wagner oplægsholder til Konference Touren

Morten Wagner

Succesfuld erhvervsmand med utallige succeser bag sig 

Han står bag Freeway koncernen, som tæller mange af de største danske sociale netværk, herunder Arto.dk, Virtuel Manager, Trendsales, spigo.dk og DKBN. Hør hvad der blandt andet ligger til grund for de store succeser Morten Wagner har været med til at skabe. Hvordan han bryder med vanetænkningen, finder nye lukrative forretningsområder og ikke mindst, hvad der driver ham. Hvorfor er disruption nødvendigt?

Konference nær dig

Livsbalance og sundhedsledelse, Klampenborg, 26. okt.
Se mere her