Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Livsbalance og sundhedsledelse

Greve, 14. november 2017

Tilmeld

Se dagens program

  • Velkomst v/ afdelingsformand Jan Carlsen
  • Videnskab, lykke og high performance v/ Louise Opprud Jakobsen
  • Pause med let forfriskning
  • Paneldebat v/ Christian Ørsted, Hanne Blume og Jesper Bo Jensen
  • Afrunding

Facilitator

Line Baun Danielsen facilitator til Konference Touren

Line Baun Danielsen

Facilitator og journalist

Vi kender primært Line som journalist og tidligere TV-vært fra bl.a. TV2 Nyhederne, Go’Morgen Danmark og TV2Lorry samt en lang række sports og aktualitetsprogrammer.
Hun driver i dag virksomheden LBD Kommunikation, der tilbyder medie- og kommunikationstræning for erhvervslivet, ligesom hun holder foredrag og fungerer som konferenceleder og ordstyrer.


Oplægsholder

Louise Opprud Jakobsen oplægsholder til Konference Touren

Louise Opprup Jakobsen

Creative, Advisor, Speaker i Dare "Disrupt"

Louise er hjernenørd med en forkærlighed for hjernevidenskaben om glæde, motivation og high performance. Vi har i dag helt nye forklaringer på, hvordan vi højner innovation og kreativitet i et hjernevidenskabeligt lys – hvad kan du gøre i din virksomhed, der ikke bare ruster fundamentet for at håndtere den mest foranderlige periode mennesket har befundet sig i nogensinde – men også booster arbejdsglæden?
 

Debatpanel

Christian Ørsted oplægsholder til Konference Touren

Christian Ørsted

Ledelsesrådgiver, underviser og forfatter

Christian sætter fokus på, hvordan du kommer helskindet gennem arbejdslivet og karriereræset uden at gå ned med stress. Han mener ikke, at lederen skal involvere sig i medarbejdernes privatliv og i deres usunde vaner. Lederen skal i stedet bruge kræfterne på at lede, vise tillid og fokusere på de resultater, som skal skabes.

Hanne Blume oplægsholder til Konference Touren

Hanne Blume

HR direktør i DONG Energy, sportsentusiast og frivillig i den lokale cykelklub

Hanne står i spidsen for DONG Energys arbejde med at skabe og udvikle rammerne for et bæredygtigt arbejdsliv, der bidrager positivt til medarbejderes liv – både i og uden for arbejdstiden. Et af de vigtige elementer heri er en sundhedsstrategi med fire indsatsområder; motion, kost, søvn og mental balance. Lederne spiller en afgørende rolle i, at indsatsen lykkedes, derfor er der i DONG Energy særligt fokus på at klæde den enkelte leder på til at varetage sin rolle.

Jesper Bo Jensen oplægsholder til Konference Touren

Jesper Bo Jensen

Fremtidsforsker og forfatter

Jesper driver selvstændig virksomhed i form af Fremforsk – Center for fremtidsforskning. Jesper og hans kollegaer rådgiver både offentlige og private virksomheder i fremtidige tendenser inden for forskellige brancher og i samfundet generelt. Desuden er Jesper forfatter til adskillige bøger samt foredragsholder og har holdt over 1.000 foredrag de seneste 10 år – heraf en del uden for Danmark.


Konferencer nær dig

Livsbalance og sundhedsledelse, Ringsted, 12. okt.
Se mere her
Livsbalance og sundhedsledelse, Klampenborg, 26. okt.
Se mere her