Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Efterårets KonferenceTour 2017

Her i efteråret inviterer Lederne dig på en spændende rejse rundt i hele Danmark. Vi har samlet de skarpeste eksperter inden for ledelse. De giver dig den nyeste viden inden for styrkebaseret ledelse, disruption, generationsledelse og sundhedsledelse. Du vælger selv emnet, hvem du vil opleve, og hvor i landet du vil deltage.

Emner til efteråret

Tag ansvar

Vil du gerne kende dine personlige og dine medarbejderes styrker endnu bedre og dermed blive endnu bedre til at tage ansvar?

 

Så er dette konferencen for dig. Vi har inviteret en række eksperter, der sætter fokus på, hvordan du kan arbejde med dine egne styrker, og hvordan du kan fremelske dine medarbejderes styrker. 

Læs mere her
Leder - hvor går grænsen?

Som leder har du et ansvar for, at dit team er motiverede og glade – i hvert fald mens de er på jobbet. Men hvor går grænsen for, hvad du som leder kan blande dig i?

 

Med baggrund i den nyeste forskning på området og spændende debatter får du eksperternes bud på, hvordan du og din virksomhed skaber de bedste rammer for jeres medarbejdere, så I har overskud til at skabe de bedste resultater – og have det sjovt imens.

Læs mere her
udnyt det i dit lederskab
Disruption

Alle taler om disruption, men hvad betyder det for din virksomhed og den måde, som du leder på?

 

På konferencen stiller vi skarpt på modeordet Disruption OG bringer det ned på jorden. Landets skarpeste hjerner hjælper dig videre med at udnytte potentialet og give dig indsigt i faldgruberne og truslerne.
Læs mere her
navigér i et krydsfelt
Generationsledelse

Skal unge og ældre medarbejdere ledes forskelligt, og hvordan bygger du bro mellem dem i dit team?

 

På konferencen sætter vi fokus på, hvordan du som leder håndterer de faglige og sociale kløfter imellem de forskellige generationer af medarbejdere i dit team, så diversiteten bliver jeres styrke. For forskellighederne betyder også, at I har flere strenge at spille på og at opgaver kan løses på nye måder.


Læs mere her

Talere til efterårets konferencer