Ledernes Konference Tour 2021

Meningsfulde jobs og økonomisk vækst i en bæredygtig fremtid

6. maj 2021

Denne konference giver dig tre vinkler på det næste årtis vækst. Erik Korsvik Østergaard fortæller om den verden du skal holde dig relevant i og hvordan helt nye måder at organisere sig på, nu er mulige. Irene Quist Mortensen tager os med bag scenen hos Arla, og viser os, hvordan bæredygtig vækst er den mest fremtidssikre strategiske investering. Og så får du et sjældent indblik i Tue Mantonis arbejde med danske virksomheder som Stine GOYA, Johan Bülow og Joe & The Juice, der har ambitiøse vækstmål og er drevet af helt nye agendaer. 

Action card

Program

14.00-14.10

Velkommen og intro

Konferencen faciliteres af Line Baun Danielsen og Louise Opprud Jakobsen, som byder velkommen til en spændende konference om Anstændige jobs og økonomisk vækst, som er verdensmål nr. 8.
14.10-14.30

Erik Korsvik Østergaard

14:30-14:35

Pause

14.35-14.55

Irene Quist Mortensen

14.55-15.15

Tue Mantoni

15.15-15.20

Pause

15.20-15.50

Debat

15.50-16.00

Afrunding

Gå ikke glip af konferencen

Hvorfor økonomi?

Økonomisk vækst er på samme tid en forudsætning for en bæredygtig fremtid og en trussel mod den. Så hvordan bruger vi den teknologiske udvikling, der er godt i gang med at ændre vores samfund og virksomheder, til at skabe bæredygtig vækst og meningsfulde jobs? Og hvilken retning skal den bæredygtige leder vælge for at lykkes?
lederne, konference tour, bæredygtig ledelse, Tue Mantoni
Oplægsholder

Tue Mantoni, rådgiver, forfatter og bestyrelsesformand i Vækstfonden, Stine GOYA, Johan Bülow og Joe & The Juice

Ifølge Tue bliver det endnu vigtigere for ledere at forstå samspillet mellem erhvervslivet og samfundet i en tid efter corona. ”For at tiltrække de mest talentfulde medarbejdere, skabe kundeloyalitet og sikre politisk råderum, skal ledere klart kommunikere virksomhedens formål og rolle i samfundet”.
lederne, konference tour, bæredygtig ledelse, Erik Korsvik Østergaard
Oplægsholder

Erik Korsvik Østergaard, rådgiver, business coach, foredragsholder, forfatter og podcasthost

New Ways of Working er på kraftig fremmarch. De store virksomheder favner det, og der eksperimenteres med fladere hierarkier, agilitet og selvledelse. Erik fortæller om de nye ledelsesformer, organisationsdesign og kulturer samt illustrerer med cases fra Danmark.
lederne, konference tour, bæredygtig ledelse
Oplægsholder

Irene Quist Mortensen, Head of CSR & Sustainability Arla International

Irene er tidligere CSR-chef i Grundfos og ekstern lektor på Aarhus Universitet inden for CSR-ledelse og -kommunikation. I Arla leder Irene arbejdet med at udbrede og implementere Arla’s forpligtelse til at sikre ansvarlige og bæredygtige forretningsmetoder på Arlas internationale markeder.