Aarhus

Centralværkstedet
Værkmestergade 9, 8000 Aarhus 
26. oktober 2022
Action card

Tilmeld dig konferencen i Aarhus

Lederens rolle har ændret sig gevaldigt de seneste år. Nye organiseringsformer har vundet indpas og medarbejderne arbejder i højere grad på distancen og mere fleksibelt end nogensinde før. Det skaber på mange måder en mere bæredygtighed og grøn arbejdsform med mindre transporttid og stress, men også udfordringer for lederen, da sammenhængskraften i organisationskultur og arbejdsmiljø sættes under pres. Og nye analyser peger da også på, at flere medarbejdere føler mindre tilknytning til deres arbejdsplads end tidligere, og derfor er mere tilbøjelige til at skifte jobs. Faktisk går 62% af medarbejderne med tanker om en form for karriereskifte. Dette er et pres på lederen, og det bliver ikke mindre af, at 66% synes, at det er svært at rekruttere nye kvalificerede medarbejdere.

På konferencen dykkes der ned i, hvordan du, som leder på den hybride arbejdsplads, skaber rammerne for et godt arbejdsmiljø og en god kultur, der sikrer dine medarbejderes lyst til at blive og at nye medarbejdere vælger din organisation frem for andre. Og vi kigger på, hvilke værktøjer du skal tage i brug for at blive en bedre leder i krydsfeltet mellem distancen og kontoret. 

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person

Program  

13:00-16:30

Louise Dinesen & Vibeke Lunding-Gregersen

Ledelse af bæredygtighed kultur på fremtidens arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads stiller nye krav og ledere skal evne at opbygge og udvikle bæredygtige kulturer, der understøtter trivsel, følgeskab og performance. Det handler om at skabe en kultur, der sikrer både mennesker og forretningen og som kan tiltrække samt fastholde dygtige medarbejdere. Med udgangspunkt i forskning og videnskaben om menneskets natur og socialitet vil Vibeke Lunding-Gregersen og Louise Dinesen præsentere deltagerne for central viden og konkrete råd, der kan bidrage til at skabe kulturer, der understøtter mental bæredygtighed, værdighed og etik og derigennem fastholdelse, performance og stærke resultater på fremtidens arbejdsplads.
Camilla Kring

Sådan skaber du en bæredygtig arbejdskultur!

Camilla Kring fortæller en fascinerende historie om, hvordan magten over tiden blev frataget den enkelte. Fra middelalderens kirkeklokker, som ringede alle i gang med arbejdet, til industrisamfundets taktfaste 8-16-rytme, og frem til i dag, hvor vi stadig tror, at "one size fits all". Vi skal gøre op med den tidsarkitektur, der blev bestemt under industrisamfundet og i stedet skabe nye tidsstrukturer, der understøtter mangfoldigheden i nutidens familierytmer, arbejdsrytmer og døgnrytmer.
Nicolai Moltke-Leth

Motivation og arbejdsglæde

Motivation og arbejdsglæde handler mest af alt om dit eget fokus, og hvilken indstilling du møder livet med. Du har kontrollen over begge størrelser, men det kræver, at du vælger at tage den. Lyder det lettere sagt end gjort? For summen af det du føler hver dag, skaber din livskvalitet. At styre sin tilstand er en indre proces, som hos de fleste foregår ubevidst. Hvis du vil ændre de gamle vaner og negative tanker, er du nødt til at blive bevidst om de mønstre, du gennemlever hver eneste dag.

Oplægsholdere

Eksperter i arbejdsmiljø og værter på podcastserien Lederhjerne

Louise Dinesen og Vibeke Lunding-Gregersen er værter på Ledernes populære podcast Lederhjerne, som handler om menneskehjernen og ledelse. Louise og Vibeke leverer input og værktøjer til at skabe mental bæredygtighed og understøtte det gode, sunde arbejdsliv for dig selv og dine medarbejdere. De arbejder begge som erhvervspsykologer og er forfattere til flere bøger om ledelse og arbejdsmiljø.
 Camilla Kring: hybridledelse og kultur

Ekspert i anvendt kronobiologi og Ph.D i Work Life Balance

Camilla Kring har en ph.d. i Work-Life Balance og har i de sidste 17 år arbejdet med at skabe fleksible og bæredygtige arbejdskulturer i 17 lande. Få konkrete redskaber til at synkronisere din familierytme, arbejdsrytme og døgnrytme og bliv inspireret til at skabe små konkrete forandringer, der kan skabe bæredygtige rytmer i din organisation.

Tidl. jægersoldat, sociolog og forfatter

Hele sit liv har Nicolai arbejdet med udvikling af det menneskelige potentiale. Dette omfatter både andres, men også sit eget. Han er udannet sociolog, jægersoldat og kaptajn af reserven. Derudover er han NLP Master Practitioner og uddannet coach og præstationsudvikler hos Anthony Robbins, som er den førende i verden inden for området.