Trivsel i usikkerhed | Aalborg
Lederne Konferencetour 2022

Aalborg

Hotel Hvide Hus
Vesterbro 2, 9000 Aalborg
17. november 2022
Action card
En intens og vanskelig periode med bl.a. Corona-nedlukninger, nødberedskaber, tvungen distanceledelse, prisstigninger og generel usikkerhed har gennem lang tid trukket ekstra laster på de fleste ledere. . Oveni dette er mange af deres medarbejdere også påvirket af de selvsamme usikre forhold, hvilket sætter sine spor i trivslen, motivationen og sammenhængskraften i deres teams.Mange ledere står derfor nu foran en ny stor opgave: de skal (gen)finde og øge deres indre og ydre motivationen, parallelt med at de skal sørge for at bidrage til en bæredygtig kultur, hvor medarbejderne trives og leverer, på trods af at vi befinder os i en tid, der fortsat præges af høj usikkerhed.

På konferencen vil du få inspiration og værktøjer til at styrke din egen motivation og trivsel i en tid præget af usikkerhed. Herefter får du værktøjer til at få kulturen, motivationen og trivslen tilbage blandt medarbejderne. Vi slutter konferencen af med et underholdende indlæg, som sender dig tilbage til arbejdspladsen med et overskud. 

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person

Program  

13:00-16:45

Cecilie Gredal

Game-changing Leadership - Al forandring starter hos dig

Vi ved godt, at "vi ikke kan løse fremtidens udfordringer ved brug af fortidens tænkning", men hvordan lykkedes vi reelt med at ændre vores tænkning og mønstre? Det får du svaret på i dette indlæg. Glem alt om kun at arbejde fra hovedet, knokle mere og prøve at regne den ud. Her får du konkret inspiration til, hvordan du i stedet kan genfinde glæden i dit lederskab og bruge dit talent og kreativitet, så du med langt større lethed vil lede dig selv og andre til ekstraordinære resultater.
Storm Steensgaard

Protektor - Lederen som beskytter

Hvad skal arbejdsstyrken da beskyttes mod? Den voksende mængde af både inde- og udefra kommende forstyrrelser og overbelastninger svækker vigtige størrelser som bl.a. engagement og mental sundhed. Lederen skal beskytte den bæredygtige præstationsevne til at udføre arbejdsopgaverne med koncentration, effektivitet og over lang tid. Dette indebærer en helhedstænkning, og at lederen også beskytter sig selv.
Lars Christiansen

Motivation og livsglæde

Fra fjernsynet kender vi Lars Christiansen som en glad verdensklasse-spiller. Virkeligheden er dog en lidt anden. Præcis som den er for de fleste mennesker. Det er naturligt, at vi løber ind i perioder, hvor glæden og motivationen er længere væk end normalt. I dette foredrag inspirerer Lars sine deltagere til, hvordan man effektivt ”tager sig sammen”, så de svære perioder ikke bliver unødvendigt lange.

Oplægsholdere

Cecilie Gredal: Trivsel i usikkerhed

Founder af 'Game-changing Leadership' og executive advisor

Cecilie er oprindelig uddannet lærer og har siden hen fået 10 års ledelseserfaring og haft flere forskellige tillidshverv og bestyrelsesposter. Cecilie har selv kæmpet med stress og arbejder i dag med at uddanne ledere og ændre individers, teams eller lederes mindset, således det personlige lederskab styrkes og det fulde potentiale udnyttes.
Storm Steensgaard: Trivsel i usikkerhed

Ekspert i mental sundhed og social kapital og forfatter

Storm beskæftiger sig både som forfatter, foredragsholder og familiefar. Hans arbejde tager afsæt i en uddannelse som stressrådgiver ved Majken Matzau, ledelsesrådgiver ved Christian Ørsted og en cand. mag. i klassisk filologi, hvor hans speciale er heroisk ledelse og tillidskultur. Storm har bl.a. skrevet de anerkendte bøger "Protektor", "StressNavigation for mænd" og "En ting ad gangen".
Lars Christiansen: Trivsel i usikkerhed

Tidl. håndboldspiller og Hall of Fame

Lars Christiansen er en tidligere dansk håndboldspiller. Han er indehaver af rekorden for flest landskampe og flest mål på det danske håndboldlandshold. I 2015 blev han optaget i sportens Hall of Fame. Lars Christiansen er desuden en medrivende foredragsholder og forfatter til selvbiografien "Fra en spids vinkel" og "Når Sandheden skal frem".