Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Kontakt

Få yderligere information om virksomhedsinterne forløb.

Nina ForsslingKundeansvarlig Nina Forssling er ansvarlig for rådgivning og salg til BTB– og BTC-kunder. Nina har hele sin karriere arbejdet med salg og service. Bl.a. har hun i mange år været selvstændig inden for vikar- og rekrutteringsbranchen, hvor hun havde det daglige ledelsesansvar.

 

 

E-mail: nfo@lederne.dk
Telefon: 2441 8875


Caroline Palmgren ColovKundeansvarlig Caroline Palmgren Colov er ansvarlig for rådgivning og salg til BTB- og BTC-kunder. Caroline er uddannet inden for både service og international handel, og har arbejdet med rådgivning og salg i over 15 år. Caroline har de seneste år specialiseret sig i kompetencerådgivning med særligt fokus på lederudvikling.

 

E-mail: cpc@lederne.dk
Telefon: 2948 4055


Peder GardeSalgschef Peder Garde er ansvarlig for rådgivning og salg til BTB- og BTC- kunder. Peder er uddannet indenfor salg og markedsføring og har gennem de sidste 25 år bedrevet ledergerningen på forskellige niveauer. Peder ved, hvad det kræver at være en god leder i dag, og kender til de udfordringer, du som leder står overfor. Han er altid åben for en dialog om, hvordan vi i fællesskab kan klæde ledelsen i din virksomhed bedre på til deres daglige virke. Målet er, at vi udvikler ledere sammen.

E-mail: pga@lederne.dk
Telefon: 2790 3100

Bestil opkald om virksomhedsforløb

Ja tak, ring til mig