Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Virksomhedsforløb

Hos Ledernes KompetenceCenter har vi stor erfaring med at udvikle og gennemføre udviklingsforløb, der tager afsæt i virksomhedens specifikke udfordringer og forankres i forretningen.

Virksomheder vil ofte have behov for et tilpasset udviklingsforløb eller fælles kompetenceløft for en afdeling, et team eller en ledergruppe. Når ledergruppen kender hinanden og har et fælles sprog for ledelse, skabes der basis for en lederudvikling, som understøtter virksomhedens mål og strategi.

Vi trækker på et stærkt netværk af konsulenter, som vi matcher med den enkelte virksomheds særlige behov i forhold til branche, marked og kultur.

Udgangspunkt i jeres virkelighed

Ved brug af konkrete cases fra virksomhedens hverdag tager alle forløb udgangspunkt i problemstillinger, der opleves praksisnære og relevante for deltagerne. Vi kvalitetssikrer ved løbende evaluering, og vi håndterer koordinering og opfølgning, så I kan bevare fokus på at omsætte den nye viden og inspiration til positive forandringer i virksomheden.

Skal vi hjælpe jer?

Du kan få et uforpligtende besøg med en af vores kundeansvarlige og få professionel rådgivning om kompetence- og lederudvikling. Vi lytter til jeres ønsker og behov, og som jeres samarbejdspartner tilbyder vi kompetent og vedholdende sparring i forbindelse med tilrettelæggelse af interne virksomhedsforløb.

Bestil opkald om Virksomhedsforløb

Ja tak, ring til mig

Vi tilbyder

  • En grundig afdækning af virksomhedens behov
  • At være med hele vejen fra udvikling af udviklingsforløb til endelig evaluering og opfølgning
  • Høj faglig kvalitet med fokus på forretningen
  • Rutinerede og engagerede konsulenter med årelang ledererfaring
  • Konkurrencedygtige priser

Eksempler på kurser

Hent inspiration til jeres virksomhedskursus:

Den svære samtale
Enhver leder kender til konfliktfyldte samtaler med kolleger og medarbejdere eller samtaler med samarbejdspartnere og kunder, hvor det er vigtigt at få svære budskaber leveret tydeligt og respektfuldt. Træn den svære samtale gennem et forløb som tager udgangspunkt i jeres egen hverdag. Undervisningsforløbet er dynamisk og levende, idet I træner med professionelle skuespillere og undervisere i simulerede situationer, så I får mulighed for straks at afprøve det lærte i praksis.

Distanceledelse
Er jeres udfordring, at I ikke er i kontakt med hinanden fysisk? At lede og blive ledet på distancen er et vilkår for flere og flere ledere og medarbejdere. Lær hvordan I udøver effektiv distanceledelse og få redskaber og metoder til at skabe relationer og resultater på tværs af fysiske afstande. I får kendskab til effektive planlægnings- og kommunikationsværktøjer, så I kan udnytte de muligheder, der er i ledelse på distancen.

Virksomhedens egen projektlederuddannelse
Succesfuld projektledelse i virksomheden forudsætter, at medarbejderne er fortrolige med de mest effektive og opdaterede projektværktøjer. Løft virksomhedens kompetencer med jeres egen projektlederuddannelse – med mulighed for Prince2® certificering. Vi udvikler forløb, der passer til jeres konkrete behov og procedurer, og vi sørger for, at du og dine kolleger bliver klædt på til at planlægge, gennemføre og implementere vellykkede projektforløb.

Statens Voksen Uddannelsesstøtte - SVU

Mange af vores uddannelser er SVU-berettigede.

Læs mere om reglerne for SVU

Kontakt

betinnaKey Account Manager Bettina Malmkvist er ansvarlig for salg til BTB og BTC kunder. Hun har ledelses- og salgserfaring fra virksomheder som Coca Cola, Telia og General Electric. Bettina Malmkvist har tidligere som Senior Account Manager hos AS3 rådgivet virksomheder om forandringsledelse, outplacement og stress/trivsel.

 

E-mail: bma@lederne.dk
Telefon: 2948 4055


ninaKundeansvarlig Nina Forssling er ansvarlig for salg til BTB – og BTC kunder. Nina har hele sin karriere arbejdet med salg og service. Bl.a. har hun været i mange år været selvstændig inden for vikar- og rekrutteringsbranchen, hvor hun havde det daglige ledelsesansvar.

 

E-mail: nfo@lederne.dk
Telefon: 2441 8875


Salgschef Peder Garde

E-mail: pga@lederne.dk
Telefon: 2790 3100