Tag trygt på kursus og konference hos os

Opdateret 14.06.2021

Vi følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger, så vi alle kan passe godt på hinanden og forebygge smitte. Vi har derfor taget en række forholdsregler, så du trygt og sikkert kan deltage i arrangementer hos os.

Vi afholder stadig kurser

Vi følger myndighedernes anbefalinger, så vi alle kan passe godt på hinanden og forebygge smitte. Hvad angår uddannelser med ECTS-point, følger vi de givne retningslinjer, som gælder for de videregående uddannelser. Derfor er det påkrævet at fremvise dokumentation for, at man er testet negativ i løbet af de seneste 72 timer. En undtagelse er, hvis man er færdigvaccineret eller har haft Covid-19.

Vi holder afstand
Vi sørger for at afvikle vores arrangementer i lokaler, hvor der er mulighed for forsvarlig afstand. Det betyder blandt andet, at vi sørger for, at der er plads til at placere stolene med min. 1 meters afstand, og der er mere end 2 m2 per deltager. 

Vi gør grundigt rent
Vi sørger for hyppig rengøring og udluftning i undervisningslokalerne, ligesom vi også løbende gør rent på fællesarealer og afspritter alle overflader, dørhåndtag og kaffemaskiner. 

Vi udleverer håndsprit og handsker
Der er håndsprit tilgængelig i alle lokaler, og mulighed for at bære engangshandsker, hvis det ønskes. 

Vi serverer forplejning forsvarligt
Al mad bliver serveret portionsanrettet, og du kan indtage din mad med god afstand til andre.  

Krav om mundbind
Fra den 14. juni 2021 er det ikke længere et krav at bære mundbind i Ledernes KompetenceCenter. 

Vi forventer, at du selv bidrager til at forebygge smitten ved: 

Info om coronasmitte
Se alle kurser og uddannelser

Er du i tvivl om forhold i forbindelse med tilmelding eller lignende, så kontakt os endelig på kurser@lederne.dk eller telefon 3283 3610.

Du kan finde mere information om anbefalinger og gældende retningslinjer på www.coronasmitte.dk.