Konferencelokaler i København

Ledernes MødeCenter tilbyder et stort eksklusivt konferencelokale med plads til 150 mennesker samt et mindre konferencerum med plads til 75 personer.

Vi har omdannet en gammel rå lagerbygning, så den nu skaber en kreativ ramme, hvor du kan afholde din næste konference eller event.

Ledernes MødeCenter er godkendt leverandør til Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI)

 

Konferencesalen er udstyret med topmoderne AV-udstyr og ekstra stor skærm, og du har mulighed for at livestreame eller optage dine arrangementer.

Vi ved, at ønsker til konferencer kan være meget forskellige, og vi sammensætter derfor altid en pakke og pris, der matcher lige præcis dine behov. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på din næste konference.

Bestil opkald om booking af konferencelokale

Eller kontakt os direkte på: 
3283 3416 eller booking@lederne.dk

Ja tak, ring til mig

Beliggenhed

Ledernes MødeCenter er centralt beliggende i København, og du er kun et par minutters gang fra de grønne arealer på Kløvermarken.

Her er gratis parkering, og du kommer nemt til MødeCenteret både med offentlig transport og fra lufthavnen.

Faciliteter

Alle gæster har fri adgang til kaffe, the, vand og frugt i løbet af dagen og alle lokaler har trådløs internetadgang og moderne AV-udstyr. Du har også mulighed for at livestreame eller optage dit arrangement fra vores store konferencelokale.

Ledernes MødeCenter har gratis parkering og god handicapadgang og -faciliteter med blandt andet elevator, rampe og specialindrettede toiletforhold. 

Lokalekapacitet

Vil du se lokalefordelingen eller tage på en virtuel rundtur på vores to etager?

Se oversigt over alle lokaler og faciliteter i Ledernes MødeCenter her.