Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Torbjørn Sindballe om Kultur

Torbjørn Sindballe er tidligere triatlet med to verdensmesterskaber i bagagen, har en uddannelse i præstationspsykologi og er nu ansvarlig for talent- og kulturudvikling i Deloitte.

Torbjørn er stærkt optaget af, hvordan ledere kan udvikle organisationens kultur til at understøtte succes.

Hvordan skaber vi agile organisationer, der fungerer optimalt i vores komplekse og digitaliserede samfund? Og hvordan udvikler vi talentmiljøer, der tager udgangspunkt i nysgerrighed, åbenhed, innovation og samarbejde? Hør, hvordan du arbejder med kulturen, som er organisationens grundlæggende styresystem, og bliv klogere på de leveregler, det sprog og de måder at gøre tingene på, der har vist sig succesfulde i forhold til markedet, kunderne eller borgerne.

Du får inspirerende indsigter og konkrete metoder fra både sportens verden og erhvervslivet, der hjælper dig til at forstå og udvikle de miljøer og den kultur, som kan forandre verden omkring dig.

Brug for hjælp?

3283 3610
LederLounge Event
Tilmeld dig nu

Torbjørn Sindballe er Director of Talent Leadership i Deloitte og Cand. Scient i idræt fra Københavns Universitet med fokus på præstationspsykologi samt kulturel ledelse af talentudvikling og præstationsmiljøer. Frem til 2009 var han professionel triatlet, hvor han opnåede at vinde to verdensmesterskaber, og siden da har han arbejdet med ledelse og talentudvikling i dansk erhvervsliv.

Torbjørn Sindballe

Dagens program

Eftermiddagen giver tid til inspirerende indlæg, netværk og refleksion.

Kl. 12.30 – 13.00: Registrering og sandwich
Kl. 13.00 – 14.30:

Indlæg ved Torbjørn Sindballe

Kl. 14.30 – 15.00: Kaffe og netværk
Kl. 15.00 – 16.30:

Indlæg ved Torbjørn Sindballe

Kl. 16.30: Farvel og på gensyn

Tilmelding

12.30 - 16.30
Pris 1.695 kr. (ex. moms)
Medlemspris 1.525 kr. (ex. moms)