Tilbage til oversigten

Team Culture™ Testen

Teamkulturen er afgørende for de resultater, teamet kan opnå. Team Culture™ Testen giver et realitetstjek af kulturen i teamet, og hjælper dig som leder med at styrke produktiviteten og gøre dit gode team endnu bedre. I bestemmer selv tid, sted og på hvilket sprog, forløbet skal foregå.

Med Team Culture™ Testen får du en onlinetest og en step-by-step guide til at holde en effektiv og udviklende workshop for dit team, hvor teamkulturen kobles til jeres opgaver. Den giver et nyt syn og et nyt sprog, som skaber varige resultater i teamet.

Undgå ressourcespild og forsømt udvikling i teamet

Styrk samarbejdskulturen på en effektiv og professionel måde
Få en grundig guide til facilitering af en udviklingsworkshop for dit team
Opnå bedre resultater og større arbejdsglæde med forbedrede arbejdsformer

Brug for hjælp?

3283 3610

 

Målgruppe
Testen er egnet til medarbejderteams, lederteams, projektgrupper og samarbejde på tværs af professioner, sektorer og nationaliteter.

Læs mere om testpakken

Team Culture™ testpakken er udviklet i samarbejde med en række virksomheder og bygger på anerkendte teorier.

Vælg mellem to versioner af Team Culture™ testpakken

Begge versioner inkluderer en testrapport, der er målrettet jeres teamkultur og som giver inspiration og viden til at implementere nye handlinger og fortsætte teamets udvikling efter den intensive workshop.

Team Culture Testen Versioner

1. Gør-det-selv

Gør-det-selv-versionen anbefales til grupper fra 3 til 20 deltagere. Her bestiller du selv testpakken ved at indtaste teammedlemmernes navne og mailadresser og de datoer du ønsker testen skal starte og afsluttes. Når testresultatet foreligger, modtager du en mail med jeres testrapport, dine slides og manualen med det trinvise program. 

Du behøver ingen særlig ekspertise for at bruge gør-det-selv-testpakken. Alt er lagt til rette for jer, og du får et gennemprøvet mødeprogram med trinvise instruktioner, der klæder dig på til at lede jeres 2-3 timers intensive workshop. Du får også slides til at guide jer gennem alle workshoppens emner og processer.

Du skal facilitere jeres fælles drøftelser – og ikke være ekspert i Team Culture™. Det gælder om at få teammedlemmerne engageret i de nye samtaler, som dine slides inviterer til. Regn med 1-2 timers forberedelse, hvor du gennemgår manualen med det trinvise mødeprogram og de slides, du skal bruge til jeres workshop.

2. Med en konsulent

Med en konsulent kan Team Culture™ Testpakken bruges i grupper på helt op til 50 deltagere. Her aftaler du jeres forløb med konsulenten, som så sørger for at bestille og lede jeres intensive workshop.

Med konsulenten kan I kombinere Team Culture™ testpakken med jeres aktuelle udfordringer som eksempelvis en forandringsproces, virtuelt samarbejde, tværfaglighed eller tværnationalt samarbejde – det afhænger af jeres situation.  Med en konsulent er workshoppen estimeret til at tage 3 timer.

Onlinetest

Teamets medlemmer vurderer teamets aktuelle kultur ved at besvare den individuelle onlinetest med 30 spørgsmål. Testen handler om, hvordan teamet plejer at kommunikere, håndtere uenigheder, give feedback, prioritere, lytte, få nye ideer og andre aspekter af den daglige samarbejdskultur.

 

De individuelle vurderinger samles til en teamprofil, der viser, hvilken af fire teamkulturer, der præger jeres team. Der er 22 mulige kombinationer af teamkulturer – og en af dem er jeres aktuelle teamprofil. Testen tager 8-10 minutter at gennemføre.

 

Intensiv workshop

I løbet af de 2-3 timer analyserer I jeres testresultat ved hjælp af spørgsmål målrettet jeres teamprofil. I afklarer samtidig om jeres teamkultur fremmer eller hæmmer jeres arbejde. Til slut guides I til at tage beslutninger om nye handlinger, så I kan opnå endnu bedre præstationer i hverdagens samarbejde.

 

Team Culture™ Modellen giver jer en enkel og tryg ramme, og fordi I fokuserer på jeres fælles kultur og opgaver, så undgår I at samtalen om samarbejdet bliver alt for personlig eller 'nogens skyld'. Det handler om, hvordan I tilsammen kan skabe øget effektivitet, videndeling og nytænkning.

 

Implementering af nye handlinger

Jeres testrapport indeholder alle analysespørgsmål til jeres aktuelle teamkultur, og dem kan I vende tilbage til på senere møder og udviklingsdage. Rapporten indeholder også inspiration og anvisninger til, hvordan I kan fortsætte med at styrke teamsamarbejdet efter workshoppen.


Læs om konsulenterne

Anne Mette Skovsen

Anne Mette Skovsen

Jeg kombinerer TeamCulture™-modellen med projektlederens værktøjskasse. Som projektleder kan det kan være svært at få andre til at tage ejerskab. En løsning på det kan være at aktivere ressourcer i teamet ved hjælp af TeamCulture™. Bag mig har jeg en IMPA-certificering samt Prince2 Practitioner, og jeg sidder i dag i bestyrelsen for Dansk Projektledelse.
Benedicte Achen

Benedikte Achen

Jeg har mange års erfaring som rådgiver og sparringspartner for ledere og projektledere i både private og offentlige virksomheder. Jeg fungerer ofte som co-designer og facilitator af forandringsprocesser og følges med projektgruppen gennem projektets afgørende faser. Jeg har specialiseret mig i ledelse af teams og af de kulturelle dimensioner af organisations- og teamudvikling.
Lars Pedersen

Lars Pedersen

Jeg er certificeret i Team Culture™ konceptet, som jeg har gennemført i danske og internationale teams. Derudover har jeg specialiseret mig i virtuel ledelse, virtuelle teams og samarbejde. Jeg har lang praktisk erfaring som leder inden for HR, uddannelseschef og HR manager i en række danske og internationale organisationer, og siden 2004 har jeg drevet min egen virksomhed.

Priser

Gør det selv:
12.000 kr.

Med en konsulent:
21.000 kr.

 

Se alle kurser i ledelse (12)