Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Tilbage til oversigten

Svend Brinkmann om værdier

Svend Brinkmann har i den grad formået at skabe debat og udfordre tidens tænkning. Hans bøger ligger konstant på bestsellerlisterne, han er udråbt til en af landets vigtigste intellektuelle, og så er han en fremragende formidler.

I bogen ”Ståsteder” gav Svend Brinkmann sit bud på ti eksistentielle holdepunkter – eller værdier – som det er værd at stå fast på i tilværelsen. I sin nyeste bog ”Gå Glip” undersøger han begrænsningens kunst og værdien af at gå glip af noget i en kultur, der dyrker ”så meget som muligt, så hurtigt som muligt”.

 

Svend Brinkmann tager udgangspunkt i begge indfaldsvinkler, som er højaktuelle for os både som ledere og som mennesker, og giver os med garanti en både udfordrende og tankevækkende eftermiddag.

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

 

Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Hans forskning foregår i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han er forfatter til en lang række bøger og artikler om disse områder. Han har blandt andet modtaget Rosenkjærprisen og Gyldendals Formidlingspris.

Svend Brinkmann

Tilmelding

1 dag
Pris 1.695 kr. (ex. moms)
Medlemspris 1.525 kr. (ex. moms)

Du kan også høre mere om et abonnement