Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Tilbage til oversigten

Susanne Odgaard om lederen som opdagelsesrejsende

Susanne Odgaard har fingeren på pulsen, når det drejer sig om ledelse af innovative virksomheder, og hun er bl.a. ejer af strategibureauet “Institute of Innovative Thinking”.

Hør hende fortælle hvorfor fremtidens ledere er nutidens opdagelsesrejsende, som blandt andet bruger nysgerrighed, netværk og eksperimenteren som vigtige redskaber. Susanne har udviklet en inspirerende rejseguide for ambitiøse ledere, som lærer dig med ro i sindet at miste fodfæste fast besluttet på at erobre nyt land.

 

Du får konkrete bud på, hvordan du navigerer succesfuldt og med enkle værktøjer i disruptive teknologier, eksponentielle organisationer og radikale skift i kundebehov. Samtidig får du indblik i, hvilke kompetencer det kræver at være leder i det 21. århundredes markedsvilkår, og hvorfor det er nødvendigt at kunne praktisere radikal beslutsomhed, improvisation og empati.Brug for hjælp?

3283 3610
LederLounge Event
Tilmeld dig nu

Susanne Odgaard er uddannet cand.scient.pol, står i spidsen for et verdensomspændende netværk af forretningskvinder og er serieiværksætter. Tidligere har hun startet ReD Associates i New York, Claro Partners i Barcelona og ledet innovationscenteret på Experimentarium.

Susanne Odgaard Om lederen som opdagelsesrejsende

Dagens program

Eftermiddagen giver tid til inspirerende indlæg, netværk og refleksion.

Kl. 12.30 – 13.00: Registrering og sandwich
Kl. 13.00 – 14.30:

Indlæg ved Susanne Odgaard

Kl. 14.30 – 15.00: Kaffe og netværk
Kl. 15.00 – 16.30:

Indlæg ved Susanne Odgaard

Kl. 16.30: Farvel og på gensyn

Tilmelding

12.30 - 16.30
Pris 1.695 kr. (ex. moms)
Medlemspris 1.525 kr. (ex. moms)