Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Styrketræning for ledere

Sådan skaber du en arbejdsplads, hvor du og dine medarbejdere gør det, som I både er gode til og nyder at lave.

Virksomheder og organisationer, der arbejder styrkebaseret, klarer sig langt bedre end gennemsnittet. Det er dokumenteret gennem talrige undersøgelser.

Og samtidigt er det sund logik: Når vi får lov til at arbejde med opgaver, som vi både er dygtige til og nyder, præsterer vi bedre, end når vi bliver bedt om at løse opgaver, der passer mindre godt til os.

”Styrkerne er kongevejen til at skabe gode og succesfulde arbejdspladser.” Sådan lyder det fra kursets underviser, Mikael Kamber, der har trænet over 2000 ledere og medarbejdere i organisationer over hele landet i at finde deres styrker og bringe dem i spil.

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at øge motivation og arbejdsglæde i dit team eller afdeling med udgangspunkt i bl.a. adfærdsdesign og positiv psykologi – og samtidig blive klogere på, hvad der motiverer dig selv som leder.
Styrketræning for ledere med Mikael Kamber

Indhold og udbytte

Kurset bygger på dokumenteret forskning i adfærdsdesign og positiv psykologi, og det giver dig indsigt i blik i, hvordan du som leder skaber en styrkebaseret arbejdsplads.

Du lærer en håndgribelig metode i tre trin:

  1. Find styrkerne: Alt godt samarbejde hviler på, at man kender hinanden. Derfor skal du lære du en metode til at identificere og sætte navn på styrkerne i dig selv og dine medarbejdere.

     

  2. Brug styrkerne: Når du har skabt dig overblik over styrkerne i dig selv og dine kolleger, har du nøglen til at organisere arbejdet sådan, at folk får de opgaver, der passer bedst til dem. Du lærer at arbejde med STÆRKERE-modellen.

     

  3. Bliv ved: De fleste nye tanker har det med at løbe ud i sandet, når de møder hverdagen. I kursets sidste del bliver du introduceret til den seneste viden om adfærdsdesign, og du lærer en lavpraktisk metode, der hjælper dig til at holde fast i dine nye, gode vaner. Også på en grå mandag.

 

Filosofien bag kurset er, at man først for alvor lærer noget, når man selv prøver det i praksis. Derfor kommer du til at bruge metoden på dig selv i løbet af kurset, og en del af det vil foregå i grupper.

Før og efter kurset

Før kurset tager du en styrketest online.

 

Efter kurset får du adgang til gratis materiale, som du kan bruge fremover i dit arbejde med styrker.

 

Metoden bag kurset er grundigt beskrevet i bogen ”STÆRKERE – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder”, som Mikael Kamber har skrevet sammen med konsulent René Oehlenschlæger. Du får et eksemplar af bogen udleveret på kurset.

Underviser

Mikael Kamber

Mikael Kamber er journalist og nyhedsvært på TV2. Han holder desuden foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi, og han har trænet over 2000 ledere og medarbejdere i at arbejde med styrker. Han har skrevet bøgerne ”STÆRKERE” og ”Vi er bedst, når vi er glade” og har taget uddannelsen Certificate in Positive Psychology (CIPP) i USA. Mikael Kamber har en fortid som topleder, både som adm. direktør og chefredaktør for JydskeVestkysten og mediedirektør i DR.

Praktiske oplysninger

Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning samt bogen ”STÆRKERE” af Mikael Kamber og René Oehlenschlæger. Prisen dækker ikke overnatning mellem de to undervisningsdage.

 

Tilmelding

2 dage
Pris 12.500 kr. (ex. moms)
Medlemspris 11.200 kr. (ex. moms)