Tilbage til oversigten

Six Sigma Yellow Belt

4.5 (6 bedømmelser)

Lær at forstå og arbejde med Six Sigma - en metode til kvalitetssikring af arbejdsprocesser.

På dette kursus får du de grundlæggende analytiske værktøjer, der skal til for at arbejde systematisk med kvalitetssikring. Med Six Sigma metoden kan du finde og identificere fejl og kvalitetstab i jeres produktion og procedurer. Det vil reducere omkostningerne og øge kundetilfredsheden.

Six Sigma Yellow Belt certificering er forudsætningen for at kunne overbygge med Green Belt og Black Belt certificeringer.

Effektiv kvalitetsstyring
Six Sigma handler om at fokusere på, hvad der bidrager til kvalitet – fra både virksomhedens og kundens perspektiv. Målet med metoden er at skabe kvalitet, opnå bedre resultater og få tilfredse kunder. 

På kurset i Six Sigma lærer du at anskue organisationen som en samling processer, hvor input og arbejdsprocedurer påvirker output. Med Six Sigma metoden lærer du at bruge data i form af statistik og målinger til at kvalitetssikre og optimere arbejdsprocesserne.

Du får:

  • indblik i Six Sigma som metode
  • træning i at anvende Six Sigma værktøjerne 
  • viden om, hvordan Six Sigma kan styrke kvaliteten i forretningsprocesserne
  • mulighed for at træne metoden undervejs i kurset
  • dokumenteret din viden med en Six Sigma certificering


Målgruppe
Kurset er for ledere, der ønsker at forstå og arbejde med Six Sigma som metode til kvalitetssikring.

Det er oplagt at kombinere Six Sigma med Lean. Hos Ledernes KompetenceCenter udbyder vi akademifaget i Lean ledelse. Kombinerer du Six Sigma med Lean ledelse, så får du Six Sigma til en rabat pris på 6.500 kr.

 

Tilmeld dig nu

Indhold og udbytte

På Six Sigma kurset vil du gennem en række praksisnære og virkelige eksempler få grundig træning, så du bagefter vil kunne bruge de forskellige redskaber, du bliver introduceret til.

Du vil erfare, at Six Sigmas fulde potentiale forløses, når der sker en kobling mellem den overordnede strategi og det mere jordnære daglige arbejde. Når det lykkes, vil kunderne og deres krav blive konkrete for medarbejderne, som via procesforbedringer vil påtage sig medejerskab for processen, inspireret af en engageret ledelse.

Praktiske oplysninger

Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning. Afholdes uden overnatning.

Underviser

Rune Josefsen

Rune Josefsen

Rune er partner i konsulenthuset Kvalitor. Han har arbejdet med optimering af processer i samarbejde med blandt andre Danske Bank, TDC, Egmont og A.P. Møller-Mærsk. Rune er uddannet cand.scient.soc. og har tidligere været chefkonsulent i Accenture og afdelingsleder i IBM.

Betaling

Alle priser er inkl. materialer og forplejning – men ekskl. moms, transport og ophold, medmindre andet er anført.

Fakturering sker typisk 5 uger før opstart. Ønsker du at blive faktureret med det samme, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding. Ønsker du at betale med kreditkort, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding, eller skrive til os på kurser@lederne.dk efter tilmelding.

Lederne KompetenceCenter forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

Betalingsbetingelser er 14 dage netto fra fakturadato. Ved manglende betaling pålægges renter pr. påbegyndt måned. Vær opmærksom på, at manglende rettidig betaling kan resultere i udelukkelse fra det købte forløb og eksamen.

 

Lederne KompetenceCenter CVR nr.: 25 13 25 72

Tilmelding

3 dage
Pris 8.500 kr. (ex. moms)