Tilbage til oversigten

Six Sigma Green Belt Certificering

På Ledernes Six Sigma Green Belt lærer du at anvende Six Sigma til at optimere dine processer og øge kvaliteten i din organisation.

Six Sigma har været anvendt internationalt i årtier, men er først i de senere år begyndt at opnå bredere anvendelse i Danmark. Styrken ved Six Sigma er, at du får stærke værktøjer og metoder til at analysere problemer, sætte tal på udfordringer, og en struktureret implementering og opfølgning på forbedringer.

Målgruppe 
Six Sigma Green Belt er for dig, der arbejder som intern konsulent, leder eller specialist. Indholdet kan bruges til at optimere egne processer, eller til at arbejde på projekter med optimering.
 

Hør underviser Rune Josefsen fortælle om Six Sigma certificeringerne her. 

 

Tilmeld dig nu

Indhold og udbytte

Fagets forløb
Kurset forløber over 5 dage, der afholdes med ca. 3-4 uger imellem. Ved hver kursusdag bliver du introduceret til en fase af et Six Sigma projekt, som du efterfølgende arbejder med mellem kursusdagene.

 

Underviser

Rune Josefsen

Rune Josefsen

Rune er partner i konsulenthuset Kvalitor. Han har arbejdet med optimering af processer i samarbejde med blandt andre Danske Bank, TDC, Egmont og A.P. Møller-Mærsk. Rune er uddannet cand.scient.soc. og har tidligere været chefkonsulent i Accenture og afdelingsleder i IBM.

Praktiske oplysninger

Hvad er adgangskravene?
Du skal have gennemført Six Sigma Yellow Belt inden start på Six Sigma Green Belt.

Hvor meget tid skal jeg forvente at bruge?
Du bør afsætte tid til at læse og arbejde med opgaver og certificeringsprojekt mellem undervisningsdagene. Du skal også finde en organisation, hvor du kan skrive dit certificeringsprojekt.

Prisen dækker over undervisning, kursusmaterialer og forplejning. Afholdes uden overnatning. 

 

 

Tilmelding

5 dage
Pris 25.300 kr. (ex. moms)
Medlemspris 23.000 kr. (ex. moms)

kurser i lean (2)