Tilbage til oversigten

Situationsbestemt ledelse

4.7 (91 bedømmelser)

Lær at tilpasse din ledelsesstil til den konkrete situation og medarbejder og opnå øget motivation samt bedre trivsel.

Mennesker er forskellige og bliver motiveret forskelligt. På kurset tager vi udgangspunkt i situationsbestemt ledelse. Du lærer at kortlægge dine medarbejderes motivation og kompetencer i forhold til den enkelte opgave og vælge den rette ledelses- og motivationsstil.

Få motiverede medarbejdere, der løser opgaver bedre og skaber endnu flottere resultater

Lær at veksle mellem fire forskellige ledelses- og motivationsstile
Brug dine medarbejderes fulde potentiale
Sæt realistiske og motiverende mål for dine medarbejderes præstationer og udvikling
Tilpas din ledelsesstil til den enkelte medarbejder

 

Tilmeld dig nu

 

Målgruppe
Kurset er rettet mod nye og erfarne ledere på alle niveauer, der ønsker at skabe resultater gennem deres medarbejdere.

Kursets indhold

Undervisningen tager udgangspunkt i Paul Hersey’s koncept om Situationsbestemt ledelse, som bygger på en handlingsorienteret tilgang til ledelse, der er let at anvende og hurtig at sætte i spil.

Undervisningen forløber som en kombination af korte teorioplæg, erfaringsudveksling i grupper, rollespil, test og cases. Med et kursus i situationsbestemt ledelse får du og de andre deltagere mulighed for at afprøve jeres egne ledelses- og påvirkningsstile og opleve, hvad det vil sige at lede forskellige typer medarbejdere situationsbestemt.

Oversigt over emner i situationsbestemt ledelse

Situationsbestemt ledelse forløb

Skema over din ledelsesstil

Inden kurset udfylder du et analyseskema om din ledelsesstil. Derudover skal du bede udvalgte medarbejdere, en lederkollega og din chef om også at udfylde skemaet. 

Skemaet giver inspirerende indblik i din ledelsesstil og dine udviklingsmuligheder, mens de andres svar giver indsigt i, hvordan andre oplever din ledelsesstil. Svarene bruger vi til at identificere dit udviklingspotentiale og lægge din personlige udviklingsplan.

Underviser

Ole Jacobsen

Ole Jacobsen

Ole har en mastergrad i ledelse og er uddannet som proces- og organisationskonsulent. Han har stor erfaring som konsulent, træner og leder i både private og offentlige virksomheder. Ole Jacobsen er certificeret til at undervise i situationsbestemt ledelse.

Bevis på dine kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Praktiske oplysninger

Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning.

Tilmelding

3 dage
Pris 16.200 kr. (ex. moms)
Medlemspris 14.500 kr. (ex. moms)

se alle kurser i ledelse (18)