Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Scrum Master med international certificering

4.5 (3 bedømmelser)

Som Scrum Master får du indsigt i alle elementerne i den agile måde at drive projekter på. Du bliver introduceret til rollerne i Scrum & Scrum Frameworket.

På vores to dages kursus i Scrum Master lærer du om det agile projekt framework Scrum, som er et effektivt værktøj til projektledelse i komplekse og usikre projektmiljøer.

Efter kurset har du kompetencerne til at være en dygtig sparringspartner til Product Owner og Teamet, hvor du kan sikre at Scrum processen følges, forbedringer implementeres og forhindringer i projekter fjernes.

Bliv bedre til at drive projekter med:

en generel forståelse for den Agile tilgang til projektarbejde
et nyt syn på projektledelse og styring
en certificering som Scrum Master.

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nederst på siden
Tilmeld dig nu

Målgruppe:

Kurset er både til projektledere og projektdeltagere. Det er ikke nødvendigt at kende til Scrum, da du på kurset bliver introduceret til historien, grundlæggende principper og kommer rundt om hele processen og frameworket.

Scrum Master

Indhold og udbytte

Med en Scrum Master certificering kan du bidrage med et nyt perspektiv på projektledelse og styring, større effektivitet i projektarbejdet, adgang til viden og værktøjskasse inden for Scrum, bedre overblik og håndtering af usikkerhed i projekter og du bliver en dygtig sparringspartner til projektgruppen og ledelsen.

Dag 1:
På kursets første dag introduceres du for Scrum oprindelse og grundlæggende principper. Derudover får du indsigt i de tre roller: Scrum Master, Product Owner og Development Team. Dagen sluttes med øvelser i at estimere størrelse på opgaver og aktiviteter i projekter gennem Planning Poker.  

Dag 2:
På dag to får du forståelse for brugen af Scrum tavler og Burndown grafer til at få overblik over fremgangen og status på projektet. Dagen sluttes med en diskussion af, hvordan Scrum kan implimenteres og hvilke udfordringer, der kan være.

  

Vejledning
Efter endt kursus vil du være i stand til at tage en international anerkendt certificering som Scrum Master igennem Scrum.org. Certificeringen består at 80 Multiple Choice spørgsmål hvor man skal have 85% rigtige på 60 min. Testen foregår på engelsk.

Bevis på dine nye kompetencer
Certificeret Scrum Master & Product Owner – Scrum Alliance

Underviser

Andreas Slavensky

Andreas er ejer af, og underviser ved ASL Consulting, samt direktør og ejer af Madsen Vinduer og Døre ApS. Andreas har tidligere arbejdet som projektleder, produktionsingeniør og direktør i Danmark og England med specielt fokus på procesoptimering, forretningsudvikling og ledelse. Andreas er uddannet Civilingeniør inden for Global Forretningsudvikling og International Teknologi ledelse fra Aalborg Universitet, og har siden certificeret sig som Business og Life coach, Scrum Master & Product Owner, Prince2, DiSC & Garuda personprofiler, samt taget en MBA fra Henley Business School.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen
Inkluderet i prisen er undervisning, kursusmaterialer og forplejning.

Tilmelding

2 dage
Pris 12.500 kr. (ex. moms)
Medlemspris 11.200 kr. (ex. moms)

Relaterede kurser i projektledelse (16)

Virksomhedsinternt forløb