Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Salgspsykologi og grundlæggende salg - For ledige

4.9 (11 bedømmelser)

Få konkrete værktøjer til at planlægge, gennemføre og evaluere et salg, så du bliver i stand til at handle ud fra forskellige kunders adfærd.

Kurset lærer dig at tilpasse din egen adfærd og kommunikation til forskellige kundetyper, så du opnår bedre resultater med salg. Du får indsigt i kommunikationsstrategi og i udarbejdelse af salgsstrategier. Kurset vil gøre dig mere bevidst om din egen position og rolle som slagsleder.  

Få succes som salgsleder

Bliv bevidst om din adfærd og kommunikation til forskellige kundetyper
Få værktøjer til at håndtere stress i salgssituationer
Få redskaber til at målstyre dit salg
Få 10 ECTS-point fra AU i international handel og markedsføring

 

Vi tilbyder også dette forløb som akademifag til dig, der er i job.
Tag Salgspsykologi og grundlæggende salg som del af en akademiuddannelse i ledelse.

Brug for hjælp?

3283 3610
10 ECTS + Garuda certificering
Tilmeld dig nu

 

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til dig, der har minimum to års erhvervserfaring samt enten en relevant erhvervs- , grund- eller gymnasialuddannelse eller en relevant uddannelse på mindst samme niveau.

Salgspsykologi og grundlæggende salg

Akademifagets forløb

Undervisningsform

Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg og øvelser. Du arbejder med selvstudie og opgaveløsning i de perioder, hvor du ikke er til undervisning. Du slutter akademifaget af med en eksamen.

Eksamen

Eksamensformen er en mundtlig prøve, der tager udgangspunkt i et kort individuelt projekt. Når du består eksamen, får du 10 ECTS point på akademiniveau fra akademiuddannelsen i salg og markedsføring.

Inkl. Garuda certificering

Inkluderet i uddannelsen er en certificering i at bruge Garuda FokusProfilen. Fokusprofilen kan give dig et klart syn på dig selv og forbedrer din evne til at aflæse andre. Med den vished kan du kommunikere fra et rodfæstet ståsted og skabe budskaber, der tiltaler og motiverer din modtager.

Med certificeringen som supplement til salgpsykologi og grundlæggende salg, har du et godt fundament og et praktisk redskab til at tilpasse din adfærd og dine salgsargumenter til forskellige kundetyper. Det øger chancen for bedre salgsresultater.

Læs mere om Garuda certificering

Underviser

Anders Amstrup

Anders har 15 års ledererfaring på mellem- og topniveau. Han har en uddannelsesbaggrund som erhvervspsykolog, cand. psych. og HD-A. Siden 2009 har Anders undervist godt 1.000 ledere hos Ledernes KompetenceCenter. Sideløbende har han været konsulent i blandt andet Magasin du Nord, hvor han har haft mere end 60 ledere i coachingforløb.

Paul Nolan

Paul har flere års erfaring som leder, både nationalt og internationalt, samt med lederudvikling. Han træner ledere på både det taktiske, operationelle og strategiske niveau. Paul er cand.mag fra Aarhus Universitet og har en MSDS fra CBS SIMI.

Praktiske oplysninger

Hvad er adgangskravene?

For at blive optaget skal du have to års erhvervserfaring eller mere. Du skal også have gennemført en af nedenstående uddannelser:
  • Relevant erhvervsuddannelse (EUD)
  • Grunduddannelse for voksne (GVU)
  • Gymnasial uddannelse (HF, STX, HTX, HHX)
  • Anden relevant uddannelse på mindst samme eller højere niveau end ovenstående

Opfylder du ikke adgangskravene?

Du kan også blive optaget, hvis du har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der svarer til adgangskravene eller vurderes til at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene. Det afgør vi ved en individuel kompetence vurdering.

Hvor meget tid skal jeg forvente at bruge?

Uddannelsen er normeret til fuld tid, men der er ikke undervisning hver dag. Du bør afsætte tid til at læse og arbejde med opgaver og eksamensforberedelse mellem modulerne.

Ledernes KompetenceCenter har samarbejdspartnere over hele landet

Som statslige uddannelsesinstitutioner har KEA, IBA, CPH Business, VIA, Erhvervsakademi Aarhus og Erhvervsakademi Dania udbudsretten til at levere uddannelser på akademiniveau, og denne ydelse leveres i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter.

 

 Københavns Erhvervsakademi  IBA Erhvervsakademi Kolding  CPH Business VIA University College        Viborg Dania 

 

 

Tilmelding

6 uger
Bevilges af dit jobcenter/a-kasse (Jobcenterpris: 24.317 kr.)

Relaterede kurser til ledige (8)