Tilbage til oversigten

Regenerativ Ledelse

Få indblik i hvordan du med udgangspunkt i naturens intelligens skaber fremtidssikre organisationer, hvor trivsel, bæredygtighed og vitalitet sikres.

Vi har tvunget planetens økosystemer i knæ. Samtidig er vi også selv blevet mere stressede, deprimerede og udbrændte end nogensinde. De to problemer hænger uløseligt sammen, og som leder er du nødt til at lede på en grundlæggende ny og bæredygtig måde for at løse dem. 

Regenerativ ledelse handler om at genskabe og revitalisere de levende systemer vi indgår i og skabe de mest optimale vilkår for trivsel i den måde hvorpå vi producerer, leder og lever. Som regenerativ leder er du ikke filantrop, men du forstår nødvendigheden af, at skabe mere værdi, end du tager. Første skridt på vejen mod succesfuldt lederskab gearet til det 21. århundrede er, at forstå selve naturens intelligens og integrere den i din tilgang til ledelse og din hverdag sammen med dine medarbejdere. Vi arbejder således med viden funderet i livets 3.8 milliarder års evolutionær erfaring koblet med indsigter fra psykologien, sociologien og antropologien. 

På kurset bliver du undervist af Laura Storm, international ekspert i ledelse og bæredygtighed og forfatter til den meget omtalte og roste bog ”Regenerative Leadership”. Laura Storms tanker om ledelse har inspireret internationale topchefer fra bl.a. Unilever og IKEA.

Læs Laura Storms artikel Regenerativ ledelse – er du klar til et nyt mindset? hos Lederstof.dk

Forløbet omfatter én kursusdag med fysisk fremmøde og 4 online møder. Det er designet som en udviklingsrejse ind i regenerativ ledelse og klæder dig på til at skabe forandring i dit liv, din ledelse og din organisation. Forandring der både kan mærkes på organisationens resiliens og styrke, i medarbejdernes trivsel og i den positive rolle organisationen kan spille i samfundet.

OBS: Der vil være læsestof på engelsk.


Lær hvordan du tænker regenerativt og systemisk med inspiration fra naturens intelligens
Forstå hvordan du bedst understøtter trivsel og vitalitet
Lær at fokusere på både den indre og den ydre bæredygtighed
Få konkrete værktøjer til at lede på en livsbekræftende måde
Bliv klar til den regenerative era

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Tilmelding

Fysisk kick off samt 4 online-møder
Pris 12.900 kr. (ex. moms)
Medlemspris 11.600 kr. (ex. moms)