Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Overskud i arbejdslivet

4.7 (38 bedømmelser)

Hvis du vil være en god leder, er det afgørende, at du har overblik, overskud og energi. I rekreative og smukke omgivelser lærer du på dette kursus om effektive strategier til at øge din livsglæde og forny dit overskud.

Kurset giver dig en enestående mulighed for at tage en timeout og fordybe dig i den nyeste viden indenfor livsstrategier, stresshåndtering, motivation, inspiration, kost og træning. Du får mulighed for at kigge på dit liv og dit lederskab med nye øjne.

Bliv inspireret til positive ændringer i dit privat- og arbejdsliv

Forstå uhensigtsmæssige mønstre, og lær at ændre dem
Bliv bedre til at håndtere pressede arbejdsperioder
Udvikl positive livsstrategier, så du får genskabt motivation og livsglæde
Lær at spise sundt og træne din krop, så du får overskud og energi

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nederst på siden
Tilmeld dig nu

 

"Jeg har aldrig været på et så udviklende kursus. Helt igennem relevant, konkret og udbytterigt."

Christian Eskelund-Hansen, chefkonsulent, Dansk Industri

Overskud i arbejdslivet

Kursets indhold

Kurset afholdes som internat på Comwell Hotel i Holte.

Undervisningsformen er uformel og interaktiv og foregår som en blanding af teoretiske oplæg, gruppesamtaler, øvelser, fysisk træning og sund kost. Vi har fokus på den enkelte deltager og har derfor maks. 12 deltagere på hvert hold. Du skal være parat til at involvere dig selv aktivt og prioritere dagene som en timeout til dig selv.

Efter kurset har du redskaber, som gør dig i stand til at tage ansvar for at skabe et arbejdsliv, som er tilfredsstillende og motiverende. Du får bedre kendskab til dig selv og det, der betyder noget for dig i dit arbejdsliv. Og endelig får du viden, som gør dig i stand til at træffe reflekterede beslutninger og etablere sundere vaner. Det giver dig rig mulighed for at skabe overskud og balance, så du i din rolle som leder bliver endnu mere effektiv.

Undervisere

Claus Lindgren

Claus er coach og psykoterapeut. Han har 15 års erfaring med undervisning og coaching af ledere i erhvervslivet. Claus Lindgren har en HD i afsætningsøkonomi og har tidligere arbejdet som projektleder og uddannelseschef.

Birgitte Nymann

Birgitte er en af Danmarks mest efterspurgte sundhedseksperter. Hun er personlig træner og forfatter til 23 bøger om træning, motivation og sundhed. Birgitte er uddannet i idræt fra Københavns Universitet og i holistisk sundhed på CHEK Institute, Californien.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen
Ophold og forplejning på Comwell Hotel i Holte, undervisning og kursusmaterialer.

Din forberedelse inden kurset
Inden kurset starter, beder vi dig overveje, om der er nogle bestemte problemer, udfordringer eller mønstre i dit liv, som du godt kunne tænke dig at ændre eller finde løsninger på. Samtidig beder vi dig om at prioritere kurset som en time out til dig selv og undlade unødig brug af mobiltelefon og mails i de fem dage, kurset varer.

Tilmelding

5 dage
Pris 24.900 kr. (ex. moms)
Medlemspris 22.400 kr. (ex. moms)

Relaterede kurser i personlig udvikling (10)

Virksomhedsinternt forløb