Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Økonomi for ikke-økonomer

4.2 (35 bedømmelser)

Er du leder eller deltager i budgetprocesser, og ønsker du fundamental forståelse for din virksomheds regnskaber? I løbet af tre dage gennemgår vi alt, hvad det kræver for at kunne forstå regnskaber og økonomistyring.

På kurset bliver du i stand til at læse årsregnskaber, forstå deres principielle opbygning, samt opstille og gennemskue budgetter. Dette kræver normalt deltagelse i et langt uddannelsesforløb, men her får du muligheden for at nå det hele på bare tre dage.

Bliv rustet til at læse og forstå din virksomheds økonomi 

Lær at udarbejde nøgletal
Få forståelse for, hvordan man laver regnskabsafslutning og regnskabsanalyse
Lær principperne i økonomistyring og hvilke krav der stilles til ekstern rapportering

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nederst på siden
Tilmeld dig nu

 

Målgruppe
Kurset er relevant for dig, der er leder eller deltager i budgetprocesser. Du ønsker at forstå de basale principper bag regnskab og økonomi i din virksomhed. 

Økonomi for ikke-økonomer

Kursets indhold

Undervisningsformen er baseret på aktiv deltagelse og veksler mellem teori og praktiske øvelser med udgangspunkt i cases fra erhvervslivet. Vi gennemgår alt, hvad det kræver at forstå regnskaber og økonomistyring som leder eller som deltager i budgetprocesser.

Underviser

Peter Nordgaard

Peter har gennem en lang karriere arbejdet med økonomistyring bl.a. som direktør i Berlingske Media og de seneste 20 år undervist i økonomistyring, regnskab, supply chain management og management control bl.a. på CBS og på internationale MBA uddannelser. Peter har desuden lang bestyrelseserfaring, og er ofte leder af internationale konferencer indenfor disruptive teknologier. I sin undervisning kombinerer Peter praktisk indsigt med teori og øvelser.

Praktiske oplysninger

Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning. Afholdes uden overnatning.

Tilmelding

3 dage
Pris 16.200 kr. (ex. moms)
Medlemspris 14.500 kr. (ex. moms)
Virksomhedsinternt forløb