Tilbage til oversigten

Organisation, ledelse og samskabelse

Dette er modul 3 (obligatorisk fag) på diplomuddannelsen i ledelse. Omdrejningspunktet for modul 3 er sammenhængen mellem ledelse, styring og strategi.

Du lærer at forstå, hvilken ledelsespraksis der passer til forskellige former for styring og strategi, og kan derigennem vælge de ledelsesveje, der passer bedst til din situation og organisation.

Som leder skal du kunne vurdere konsekvenserne af forskellige processer i organisationen. Det kan for eksempel være forandringsprocesser eller processer, der er sat i gang af samfundsændringer. Derfor er det nødvendigt at kunne iagttage, analysere, reflektere og handle strategisk. På modul 3 arbejder vi også med forskellige perspektiver på organisationsudvikling, strategisk udvikling og forandringsledelse, så du bliver i stand til at iværksætte handleplaner og lede og forankre organisatoriske processer og forandringer.

Vær opmærksom på, at du også har mulighed for at tilmelde dig den fulde diplomuddannelse i ledelse og derved opnå en samlet rabat.

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Adgangskrav

For at blive optaget på diplomuddannelsen i ledelse skal du have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Desuden skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav, er det stadig muligt at blive optaget på baggrund af dine reelle kompetencer.

Læs mere om realkompetencevurdering

Yderligere oplysninger

Diplomuddannelsen i ledelse er godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og den er internationalt anerkendt via pointsystemet European Credit Transfer System med 60 ECTS point. Den varer sammenlagt tre år. Fagligt svarer et diplom i ledelse til en bachelorgrad, og uddannelsen giver dermed adgang til relevante masteruddannelser.

Diplomuddannelsen i ledelse udbydes af Lederne i samarbejde med Smart Academy og DTU.

Vores samarbejdspartnere

Ledernes KompetenceCenter samarbejder med Smart Academy og DTU

Vi samarbejder med Smart Academy og DTU om at udbyde vores diplomuddannelse.

 

  Smart Academy  DTU   

 

 

Tilmelding

6 dage
17.300 kr.

Se alle valgfag og obligatoriske fag på diplomuddannelsen (10)