Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Netværksmøde om paradoksledelse

Er du leder i den offentlige sektor? Kom til gratis netværksmøde om paradoksledelse d. 27. september kl. 15-17.

Vi oplever en stigende interesse for at arbejde videre med ledelsestemaer fra konferencer og LederLounge, især blandt offentlige ledere. Derfor inviterer Ledernes KompetenceCenter til en eftermiddag den 27. september kl. 15-17 med oplæg og diskussion samtidig med at vi vil undersøge muligheden for at etablere faciliterede ledernetværk.

Emnet for mødet er paradokser i offentlig ledelse. Vi ved, at offentlige ledere møder mange modsatrettede krav samtidig med at de søger værdiskabelse og mening. Det er ikke enkelt at håndtere. Vi ser derfor frem til en forhåbentlig givende diskussion omkring nogle af de udfordringer og paradokser offentlige ledere oplever.

Program:

15.00: Oplæg om ”Paradoksledelse – en ny optik på ledelse i kompleksitet” v/Jan Heiberg Johansen, ledelseskonsulent og bogaktuel med ”Paradoksledelse”.

16.00: Pause med kaffe og kage.

16.15: Oplæg og diskussion om ”Ledernetværk – at styrke håndtering af kompleksitet i ledelsesopgaven” v/Heidi Graff, ledelseskonsulent, netværksfacilitator og forfatter.

17.00: Tak for i dag.

Du deltager gratis, men det kræver tilmelding at deltage.

Arrangementet finder sted 27. september kl. 15-17 i Ledernes MødeCenter, Prags Boulevard 45, 2300 København S. Der er gratis parkering i gården med indgang gennem porten i Laplandsgade.

Du tilmelder dig her på siden eller direkte til Programchef Helle Damsgård på hda@lederne.dk .

Brug for hjælp?

3283 3610
Gratis deltagelse
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Dette netværksmøde er for dig, der er offentlig leder.

Netværksmøde om paradoksledelse

Tilmelding

15.00 - 17.00
Pris Gratis