Tilbage til oversigten

Netværksmøde: Coachuddannelsen

Du har tidligere deltaget i coachuddannelsen for ledere og vi håber, at værktøjerne gør en positiv forskel i dit lederskab.

Flere deltagere på coachuddannelsen giver udtryk for, at det kunne være spændende at fastholde de gode relationer fra uddannelsen. Vi samler derfor dig og de øvrige deltagere fra coachuddannelsen inde hos os, hvor vi sætter scenen for en eftermiddag med faglige indspark, workshop og diskussioner.

Anette Kledal giver bl.a. nye input til, hvordan du kan bruge coachingværktøjer i din dagligdag som leder. Hun åbner debatten med et interessant oplæg med fokus på forandringsskabende dialoger.

Program:

14:30: Oplæg ved Annette Kledal om den forandringsskabende dialog.

Forandringer sker med stigende tempo og stiller store krav til os alle, ikke mindst ledere, som både selv skal håndtere forandringstempoet og lede deres medarbejdere gennem forandringerne. Når vi forstår hvad forandringer gør ved os og hvordan hjernen spiller efter nogle særlige regler, bliver det lettere for os at navigere i det. Få konkrete indsigter og håndgreb til at hjælpe dig selv og dine medarbejdere i en tid med stort forandringspres.

15.30: Pause med kaffe og kage.

15.45: Fortsat oplæg og øvelser ved Annette Kledal.

16.30: Oplæg og diskussion om muligheden for at etablere netværk eller årlige coachingfaglige møder.

Arrangementet finder sted den 6. februar 2019 kl. 14.30-17 i Ledernes MødeCenter, Prags Boulevard 45, 2300 København S. (Der er gratis parkering i gården med indgang gennem porten i Laplandsgade).

Du deltager gratis, men det kræver tilmelding at deltage.

Lad os mødes til en inspirerende eftermiddag.

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Dette netværksmøde er for dig, der tidligere har deltaget i coachuddannelsen for ledere.

Tilmelding

14.30 - 17.00
Pris Gratis