Tilbage til oversigten

Netværk: Strategiværkstedet

Der er ingen genveje til fremtidens vinderstrategier.

Ifølge en undersøgelse fra McKinsey & Co. har 80 pct. af virksomhederne en ineffektiv tilgang til strategi, og 44 pct. af strategiplanerne bliver ikke tilstrækkelig implementeret. Ved du, hvor effektivt sikrer du virksomhedens strategiske retning?

Bliv en del af strategiværkstedet og få mulighed for at eksperimentere og blive udfordret på de strategiske paradigmer. Deltag i debatten om strategiværktøjer, strategiske styringskoncepter og strategiske ledelsesmodeller.

Vi deler viden om kvaliteten i strategien, samt evnen til at komme i mål med strategieksekveringen. Det er et fortroligt forum, hvor strategiske ledere får ny inspiration til, hvordan det kommende strategiarbejde kan planlægges og opbygges. Det er afgørende for virksomhedens fremtidige succes, at der altid skabes sammenhæng mellem strategiudvikling og eksekvering. Det handler om at omsætte strategien til virkelighed. Netværket henvender sig til ledere, som er involveret i strategiarbejdet og har erfaring med strategiarbejdet i praksis.

 

Tilmeld dig vores gratis inspirationsmøde om netværk d. 17. september 2019 her

Brug for hjælp?

3283 3610

Ønsker du mere information?

Ønsker du yderligere information om netværket, er du velkommen til at kontakte programchef Thomas Thorøe på mail tht@lederne.dk.

Se andre netværksgrupper (9)