Tilbage til oversigten

Netværk om vækst & ledelse

Vækstlokomotivet suser derudad, og virksomheden har store vækstambitioner og en stærk vækstvilje.

Ledere i virksomheder med en aggressiv vækstagenda oplever dog typisk vækst som værende kompleks og risikofyldt. I takt med en virksomhed vokser, er der behov for andre og delvis nye kompetencer – især for lederne i virksomheden. Det er udfordrende at balancere vækst og ledelse, fordi der sker mange forandringer i vækststrategiens eksekveringsfase. Disse forandringer påvirker forventninger og krav til lederen. Besidder lederne ikke de nødvendige ledelsesmæssige kompetencer, bliver det svært for virksomheden at bryde igennem vækstloftet og derved udnytte sit fulde potentiale.

Antallet af mindre vækstvirksomheder vokser, og de har mange fælles udfordringer som et resultat af høj vækst. Disse udfordringer bringes i spil i Vækst & Ledelse-netværket, som henvender sig til mindre vækstvirksomheder eller fra virksomheder i gazellekategorien. Fælles for netværket er, at der er kort fra idé til handling, og at du er ikke en brik i et stort puslespil, men en stor brik i et mindre puslespil. Virksomheden er præget af korte beslutningsprocesser, og du er ikke låst af bureaukrati. Netværket etableres for dig, der ønsker at vokse i takt med, at virksomheden vokser. Når virksomheden ekspanderer hurtigt, opstår nye krav og forventninger. Deltagerne i dette netværk har en fælles interesse for vækstdilemmaerne. Ledelse og vækst skal balancere!

 

Tilmeld dig vores gratis inspirationsmøde om netværk d. 17. september 2019 her

Brug for hjælp?

3283 3610

Ønsker du mere information?

Ønsker du yderligere information om netværket, er du velkommen til at kontakte programchef Thomas Thorøe på mail tht@lederne.dk.

Se andre netværksgrupper (9)