Tilbage til oversigten

Netværk om CSR & bæredygtigt lederskab

Forventningerne til indsatsen på CSR-området vokser – er du forberedt?

Bæredygtig ledelse er ikke blot en trend. Vi er på vej ind i en ny verden, og det handler ikke længere om profit for enhver pris. Bæredygtighed er et af fremtidens overordnede ledelsestemaer, hvor der arbejdes målrettet med at inkorporere samfundsansvar og bæredygtighed i alle dele af virksomhedens værdikæde. Hvor langt er du med at tænke bæredygtighed ind i forretningsstrategien og organisationskulturen? Dette er ikke en nem ledelsesopgave, fordi du skal samtidig forholde dig til en skærpet lovgivning, samt at de 17 Verdensmål forankres i produkter og processer.

Netværket henvender sig til dig, der har en stor interesse for CSR. Det handler om at få inspiration og dele viden i forhold til at indtænke CSR i virksomhedens værdikæde. Du kan dele viden på tværs af brancher i et fortroligt forum og drøfte nutidens og fremtidens CSR-dilemmaer. Det har aldrig været vigtigere, at CSR komplementerer forretningsstrategien på en optimal måde – men hvordan lykkes du med det?

Brug for hjælp?

3283 3610

Ønsker du mere information?

Ønsker du yderligere information om netværket, er du velkommen til at kontakte programchef Thomas Thorøe på mail tht@lederne.dk.

Se andre netværksgrupper (9)