Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Netværk om CSR & bæredygtigt lederskab

Forventningerne til indsatsen på CSR-området vokser – er du forberedt?

Bæredygtig ledelse er ikke blot en trend. Vi er på vej ind i en ny verden, og det handler ikke længere om profit for enhver pris. Bæredygtighed er et af fremtidens overordnede ledelsestemaer, hvor der arbejdes målrettet med at inkorporere samfundsansvar og bæredygtighed i alle dele af virksomhedens værdikæde. Hvor langt er du med at tænke bæredygtighed ind i forretningsstrategien og organisationskulturen? Dette er ikke en nem ledelsesopgave, fordi du skal samtidig forholde dig til en skærpet lovgivning, samt at de 17 Verdensmål forankres i produkter og processer.

Netværket henvender sig til dig, der har en stor interesse for CSR. Det handler om at få inspiration og dele viden i forhold til at indtænke CSR i virksomhedens værdikæde. Du kan dele viden på tværs af brancher i et fortroligt forum og drøfte nutidens og fremtidens CSR-dilemmaer. Det har aldrig været vigtigere, at CSR komplementerer forretningsstrategien på en optimal måde – men hvordan lykkes du med det?

Brug for hjælp?

3283 3610
Netværk lanceres i 2019
Denne netværksgruppe lanceres i løbet af 2019. Ønsker du yderligere information om netværket, er du velkommen til at kontakte programchef Thomas Thorøe på mail tht@lederne.dk.
CSR og bæredygtigt lederskab

Se andre netværksgrupper (9)