Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Netværk om Corporate Purpose: fremtidens ledelse

Purpose-ledelse kan have positiv indvirkning på indtjening, arbejdsglæde, medarbejdertiltrækning, performance og kundeloyalitet.

Det kan dog være udfordrende for lederen at forankre en af tidens mest lovende ledelsestrends i egen organisation eller eget team. Erfaringer viser desværre, at mange ledere mister modet i jagten på en mere formålsdrevet ledelsesstil. Derfor høstes de forventede gevinster sjældent. ’Purpose’ kan ikke blot opfindes i toppen af organisationen. Purpose-ledelse er ej heller en engangsmanøvre. Det er en vedvarende ledelsesopgave at få det overordnede formål til at smelte sammen med medarbejdernes individuelle formål. Har du overvejet, hvordan du i lederrollen kan engagere dine medarbejdere i en dybere organisatorisk eksistensberettigelse?

Purpose-ledelse har været på ledelsesagendaen i en årrække, men nu er det for alvor sat på dagsordenen og underbygget af flere cases og mere forskning.  Netværket henvender sig til ledere i store og mellemstore virksomheder, som ønsker at lykkes med formålsdrevet ledelse.

Brug for hjælp?

3283 3610
Netværk lanceres i 2019
Denne netværksgruppe lanceres i løbet af 2019. Ønsker du yderligere information om netværket, er du velkommen til at kontakte programchef Thomas Thorøe på mail tht@lederne.dk.
Netværk om corporate purpose

Se andre netværksgrupper (9)