Tilbage til oversigten

Netværk: Fremtiden er digital!

Det kræver digitalt lederskab at opnå succes med digitalisering, men hvor stærk er du til at mestre den digitale omstilling?

Virksomheder kæmper fortsat med at trække forretningsmæssig værdi ud af digitaliseringen, fordi digitalisering er en af tidens vigtigste konkurrenceparametre. Dette stiller nye krav til at opbygge digitale kompetencer. Omdrejningspunktet i netværket er at styrke det digitale mindset, digital modenhed, digitalisering som vækstdriver, samt at dele viden om aktuelle digitaliseringsindsatser i egen organisation. Fremtiden er digital, og alle virksomheder er før eller siden,nødt til at tænke digitalisering ind i kunderejsen for at kunne lykkes i en ny digital virkelighed.

Hos Lederne har vi etableret Ledernes Digitale Tænketank. Den indgår som en del af Teknologipagten med regeringen og repræsenterer 20 toneangivende ledere, forskere og eksperter. Som en del af dette netværk får du indblik i aktuelle anbefalinger fra Ledernes Digitale Tænketank.

Netværket har høj relevans for dig, der har en central rolle i forhold til den digitale dagsorden i organisationen. Deltagerne i netværket arbejder med digitalisering i private virksomheder, den offentlige sektor eller interesseorganisationer.

 

Tilmeld dig vores gratis inspirationsmøde om netværk d. 17. september 2019 her

Brug for hjælp?

3283 3610

Ønsker du mere information?

Ønsker du yderligere information om netværket, er du velkommen til at kontakte programchef Thomas Thorøe på mail tht@lederne.dk.

Se andre netværksgrupper (9)