Tilbage til oversigten

Netværk for offentlige ledere

I netværket for offentlige ledere kan du blandt andet teste ideer, og få inspiration og løsningsforslag til konkrete ledelsesudfordringer, som du står overfor.

 

Du kan dele viden, om hvad dine medarbejdere og lederkolleger forventer af dig, og du får sparring til at håndtere de udfordringer, du møder i din dagligdag.

 

Den offentlige sektor er kompleks og en vigtig del af vores velfærdssamfund. Ledere skal kunne håndtere den styringsmæssige kompleksitet og derved kontinuerligt navigere forhold til mange interessenter.  Samtidig sker der mange forandringer i rammer og strukturer i kommuner og regioner. Dette påvirker i høj grad ledelsesopgaven og giver nye udfordringer for dig som leder.

 

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Brug for rådgivning?

Netværk for offentlige ledere

Bestil opkald om netværk

Ja tak, ring til mig

Formålet i netværket er at styrke dit lederskab. Netværket udvider din værktøjskasse og giver dig ny ledelsesinspiration. Du deler viden med udgangspunkt i de krav og forventninger, som du møder i din lederrolle i hverdagen.

Den faglige sparring og kompetenceudvikling sker i samspil med hinanden, men også i samspil med nogle af de førende ledelseseksperter og forskere i offentligt regi. Du kan opleve flere håndplukkede eksperter i netværket, som vil understøtte det faglige niveau.

Du kan forvente et udbytte i relation til at:

Styrke din lederprofil
Afprøve nye idéer og fremtidige beslutninger
Udvide din værktøjskasse med effektive ledelsesværktøjer
Styrke beslutningsgrundlaget i din lederrolle
Reflektere over egne styrker og udviklingspunkter
Få ny inspiration om aktuelle ledelsestrends
Udvide dit netværk med nye relevante relationer

Målgruppe

Denne netværksgruppe henvender sig til dig, der er leder i en kommunal eller regional institution.

Netværket for offentlige ledere sætter fokus på handlekraft og dilemmaer i offentlig ledelse.

Program og indhold i netværksgruppen

Netværksgruppen mødes fire gange årligt i København i Ledernes MødeCenter. Alle møder finder sted fra kl. 12:00 til kl. 17.00.

Netværket indeholder:

4 årlige halvdagsmøder med eksterne oplæg fra ledelseseksperter/erhvervscases
11 årlige lederwebinarer
Individuel sparring med professionel ledelsesrådgiver
Halvårlig deltagelse i Ledernes KonferenceTour
Abonnement til Ledelse i Dag

 

1. møde: Tema for oplæg: Forandringsprocesser der virker
18. marts 2020

Oplægsholder: Helle Hein, forsker og selvstændig konsulent

2. møde: Tema for oplæg: En nyskabende tankegang
18. juni 2020 Oplægsholder: Lene Tanggaard, Vice Head of Department og professor, Aalborg Universitet
3. møde: Tema for oplæg: Ledelse mellem tillid og kontrol
16. september 2020 Oplægsholder: Tina Øllgaard Bentzen, forsker, Roskilde Universitet
4. møde: Tema for oplæg: Ledelse og styring på nye måder
16. december 2020 Oplægsholder: Hjalte Aaberg, Regionsdirektør, Region Hovedstaden

 

Individuel sparring med professionel ledelsesrådgiver
Som en unik del af netværket får du individuel sparring med en professionel ledelsesrådgiver mellem netværksmøderne. Sparringen giver dig mulighed for at få nye perspektiver og hjælp til at håndtere konkrete udfordringer i din lederrolle. Den individuelle sparring med lederrådgiver aftales løbende.

Lederwebinarer
Lederwebinarerne faciliteres af professionelle ledelseseksperter med særlig viden om et konkret ledelsesemne, og de er kun tilgængelige for deltagere i Ledernes KompetenceNetværk. Du kan løbende se nye webinarer her.

Ledernes KonferenceTour
Lederne afholder halvårlige, lokale konferencer med aktuelle ledelsestemaer og inspirerende indlægsholdere. Som medlem af Ledernes KompetenceNetværk har du mulighed for at deltage både forår og efterår på den konference, der passer dig. Læs mere om Ledernes KonferenceTour her.

Ledelse i Dag
Med et abonnement på Ledelse i Dag kan du holde dig opdateret på den nyeste viden, trends og forskning inden for ledelse. Du får både adgang til den omfattende artikeldatabase, og du modtager også den nyeste viden i din indbakke 10 gange årligt.


Netværksfacilitator

Netværket faciliteres af Heidi Graff, der har over 25 års erfaring med udviklings- og forandringsopgaver i offentlige organisationer. Heidi har, udover selv at være chef i offentligt regi, arbejdet med ledelsesudvikling i både stat, regioner og kommuner. Erfaringerne er hentet fra organisatoriske ledelsesudviklingsprogrammer, og Heidi har coachet ledere og ledergrupper samt faciliteret ledernetværk.

Heidi Graff

Oplægsholdere

Hjalte Aaberg

Hjalte Aaberg

Hjalte har erfaring med de mest komplekse ledelsesmæssige opgaver i den offentlige sektor. Siden januar 2013 har Hjalte Aaberg været regionsdirektør og topchef i Region Hovedstaden, som har 45.000 ansatte. I denne tid har der været enorme forandringer med f.eks. hospitalsfusioner, hospitalsbyggerier, Greater Copenhagen og Sundhedsplatformen.
Helle Hein

Helle Hein

Helle Hedegaard Hein har en Ph.D. fra CBS og er selvstændig forsker, foredragsholder, forfatter og konsulent. Hun fokuserer i sit arbejde på forskellige aspekter af motivation og ledelse, herunder talentudvikling, vidensarbejde og kreativitet.
Lene Tanggaard

Lene Tanggaard

I 2008 blev Lene Tanggaard som kun 34-årig professor ved Institut for Kommunikation på Aalborg Universitet, hvor hun nu også beklæder posten som viceinstitutleder. Hun sidder i flere bestyrelser og har skrevet bestselleren ’I bad med Picasso – sådan bliver du mere kreativ’ sammen med Christian Stadil. Hun har tidligere modtaget prisen som årets forfatter, og i 2015 modtog hun Gyldendals formidlingspris sammen med sin kollega Svend Brinkmann.
Tina Øllgaard Bentzen

Tina Øllgaard Bentzen

Tina er forsker på Institut for Samfund og Erhverv på Roskilde Universitet, hvor hun også har skrevet sin ph.d. om tillidsbaseret styring og ledelse. Tina forsker i tillidsbaseret styring og ledelse i offentlige organisationer. Hun er optaget af, hvad tillidsbaseret styring og ledelse er i praksis og undersøger, hvordan politisk ledelse i danske kommuner ser ud - og hvordan institutionelle designændringer kan være med til at styrke den kommunalpolitiske ledelse.

Tilmelding

12 måneders medlemskab
Pris 14.950 kr. (ex. moms)
Medlemspris 13.455 kr. (ex. moms)

Se andre netværksgrupper (9)