Tilbage til oversigten

Netværk for nye ledere

Som en del af netværket for nye ledere får du et solidt udgangspunkt for at udvikle og styrke dig selv, dine medarbejdere og dine resultater i organisationen.

Der er mange forventninger til dig i rollen som leder. Du skal lede op, ned og på tværs - og samtidig forventes det, at du formår at skabe resultater gennem andre. Håndtering af forandringer og pressede situationer er typisk også noget, du løbende skal håndtere uden at tabe nogle af de andre bolde.

Det er en proces at blive en god leder, og det kræver tid og selvindsigt at forstå alle aspekter af lederrollens faglige og personlige udfordringer. Som en del af netværket får du optimale rammer til at drøfte egne ledelsesmæssige udfordringer - og ikke mindst hvordan du løser dem.

Du får mulighed for at teste ideer samt inspiration og løsningsforslag til konkrete ledelsesudfordringer for dig som leder. Du bliver en del af et fortroligt forum med uafhængige og tillidsfulde netværkskollegaer, og du kan forvente at:

Styrke din lederprofil
Afprøve nye idéer og fremtidige beslutninger
Udvide din værktøjskasse med effektive ledelsesværktøjer
Styrke beslutningsgrundlaget i din lederrolle
Reflektere over egne styrker og udviklingspunkter
Få ny inspiration om aktuelle ledelsestrends
Udvide dit netværk med nye relevante relationer

 

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Bestil opkald om netværk

Ja tak, ring til mig

Målgruppe

Netværket for nye ledere: Det stærke leder DNA henvender sig til dig, der er ny i lederrollen og til dig, der aldrig er blevet introduceret til personaleledelsesværktøjer, og som ønsker ny inspiration i arbejdet med at skabe de bedste teamresultater.

Program og indhold i netværksgruppen

Netværksgruppen mødes fire gange årligt i København i Ledernes MødeCenter. Alle møder finder sted fra kl. 12:00 til kl. 17.00.

Netværket indeholder:

4 årlige halvdagsmøder med eksterne oplæg fra ledelseseksperter/erhvervscases
11 årlige lederwebinarer
Individuel sparring med professionel ledelsesrådgiver
Halvårlig deltagelse i Ledernes KonferenceTour
Abonnement til Ledelse i Dag


Program for opstart d. 10. juni 2020 

1. møde: Tema for oplæg: Den vanskelige samtale
10.06.2020 Oplægsholder: Edith Kahlke, ledelsesrådgiver og erhvervspsykolog
2. møde: Tema for oplæg: Motivation er en kerneopgave i ledelse
17.09.2020 Oplægsholder: Heidi Friis, ledelsesrådgiver
3. møde: Tema for oplæg: Konflikthåndtering - en personlig kompetence
02.12.2020 Oplægsholder: Tudi Langkjær Larsen, ledelsesrådgiver
4. møde: Tema for oplæg: At lede opad
09.03.2021 Oplægsholder: Michael Uhrenholt, ledelsesrådgiver

 

Individuel sparring med professionel ledelsesrådgiver
Som en unik del af netværket får du individuel sparring med en professionel ledelsesrådgiver mellem netværksmøderne. Sparringen giver dig mulighed for at få nye perspektiver og hjælp til at håndtere konkrete udfordringer i din lederrolle. Den individuelle sparring med ledelsesrådgiver afholdes mellem 1. og 2. møde og mellem 3. og 4. møde. Sparringen aftales nærmere ved at skrive til kompetencenetvaerk@lederne.dk. Du bliver herefter ringet op af din ledelsesrådgiver, som aftaler et tidspunkt med dig.

Lederwebinarer
Lederwebinarerne faciliteres af professionelle ledelseseksperter med særlig viden om et konkret ledelsesemne, og de er kun tilgængelige for deltagere i Ledernes KompetenceNetværk. Du kan løbende se nye webinarer her.

Ledernes KonferenceTour
Lederne afholder halvårlige, lokale konferencer med aktuelle ledelsestemaer og inspirerende indlægsholdere. Som medlem af Ledernes KompetenceNetværk har du mulighed for at deltage både forår og efterår på den konference, der passer dig. Læs mere om Ledernes KonferenceTour her.

Ledelse i Dag
Med et abonnement på Ledelse i Dag kan du holde dig opdateret på den nyeste viden, trends og forskning inden for ledelse. Du får både adgang til den omfattende artikeldatabase, og du modtager også den nyeste viden i din indbakke 10 gange årligt.

Netværksfacilitator

Susanne SlotsagerSusanne Slotsager har i +15 år arbejdet med lederudvikling og i de sidste 10 år har Susanne designet og faciliteret udviklingsprogrammer for ledere i globale virksomheder. I dag er Susanne selvstændig, hvor hun understøtter ledelsesteams og ledere, der ønsker at udvikle sig med det formål at håndtere forandringer, udvikle organisationen og skabe flere resultater.

 

Oplægsholdere

Heidi Friis

Heidi Friis

Heidi har lang erfaring med strategi, forandringsledelse og motivation. Hun har været direktør og ejer af et kommunikationsbureau. I de seneste 10 år har hun arbejdet som ledelsesrådgiver og facilitator for topledere, mellemledere og projektledere. Hun er uddannet cand.comm.
Tudi Langkjær Larsen

Tudi Langkjær Larsen

Tudi ejer virksomheden Tudi Consult og er specialist i strategiske indsatser til at fremme arbejdsglæde og motivation og reducering af sygefravær. Tudi er uddannet cand.mag. i psykologi og international udvikling og efteruddannet i konfliktløsning og konfliktmediation.

Michael Uhrenholt

Michael Uhrenholt er chef for rådgiverteamet i Ledelse, Ledernes enhed for sparring og rådgivning af ledere. Michaels passion er ledelse og lederjobbet, som han har beskæftiget sig indgående med de seneste 12 år. Som ledelsesrådgiver og coach er Michael i daglig kontakt med ledere og chefer på alle niveauer, fra forskellige brancher og sektorer, og har derfor fingeren på pulsen i forhold til lederjobbet anno 2019.

Edith Kahlke

Edith har arbejdet med HR i mere end 30 år. Som personalechef i en større industrikoncern, som chefkonsulent i mellemstort dansk konsulentvirksomhed og siden 1998 som grundlægger og ejer af KAHLKE Erhvervspsykolog. Hun er forfatter til bøger og artikler om ledelse, og er uddannet cand. pæd. psych.

Tilmelding

12 måneders medlemskab
Pris 14.950 kr. (ex. moms)
Medlemspris 13.455 kr. (ex. moms)

Se andre netværksgrupper (9)