Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Netværk for ledere i finansfunktionen

Som leder i økonomiafdelingen har du typisk været igennem en proces fra specialistrolle til lederrolle - men hvad skal der til, for at du kan excellere i lederrollen i økonomiafdelingen?

At skabe resultater gennem mennesker er lederens mest centrale opgave, og dygtig personaleledelse kan gøre forskellen på et velfungerende og et mindre velfungerende økonomiteam. For at lykkes med denne opgave kræver det, at du som leder i økonomiafdelingen kontinuerligt udbygger din værkstøjskasse og derved styrker din lederrolle.

Omdrejningspunktet i dette netværk er derfor at styrke ledelsesfundamentet for ledere i økonomifunktionen.

I netværket kan du blandt andet teste ideer og få inspiration og løsningsforslag til konkrete ledelsesudfordringer, som du står overfor. Du bliver en del af et fortroligt forum med uafhængige og tillidsfulde netværkskollegaer, og du kan forvente et udbytte i relation til at:

Styrke din lederprofil
Afprøve nye idéer og fremtidige beslutninger
Udvide din værktøjskasse med effektive ledelsesværktøjer
Styrke beslutningsgrundlaget i din lederrolle
Reflektere over egne styrker og udviklingspunkter
Få ny inspiration om aktuelle ledelsestrends
Udvide dit netværk med nye relevante relationer

Brug for hjælp?

3283 3610
Opstart juni 2019
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Netværket for ledere i finansfunktionen henvender sig til dig, der er leder i en finansiel funktion som eksempelvis økonomichef, controller, CFO i en mindre virksomhed, Finance Manager eller Head of Finance.

Netværk for ledere i finansfunktionen

Program og indhold i netværksgruppen

Netværksgruppen mødes fire gange årligt i København i Ledernes MødeCenter. Alle møder finder sted fra kl. 12:30 til kl. 17.00.

Netværket indeholder:

4 årlige halvdagsmøder med eksterne oplæg fra ledelseseksperter/erhvervscases
11 årlige lederwebinarer
Individuel sparring med professionel ledelsesrådgiver
Halvårlig deltagelse i Ledernes KonferenceTour
Abonnement til Ledelse i Dag

 

1. møde: Tema for oplæg: At lede op (at lede din CFO)
26. juni 2019 Oplægsholder: Ulrich Lindholm, tidl. CFO, YouSee og Rambøll
2. møde: Tema for oplæg: Ledelse af medarbejdere
12. september 2019 Oplægsholder: Simon Kusk, Director, IFRS Reporting, Vestas 
3. møde: Tema for oplæg: Forandringsledelse i Finance
10. december 2019 Oplægsholder: Johan Hildebrand, Finance Director, Coloplast
4. møde: Tema for oplæg: Kommunikation som ledelsesværktøj
11. marts 2020 Oplægsholder: Lene Aabo, Vice President, Novozymes

 

Individuel sparring med professionel ledelsesrådgiver
Som en unik del af netværket får du individuel sparring med en professionel ledelsesrådgiver mellem netværksmøderne. Sparringen giver dig mulighed for at få nye perspektiver og hjælp til at håndtere konkrete udfordringer i din lederrolle. Den individuelle sparring med lederrådgiver aftales løbende.

Lederwebinarer
Lederwebinarerne faciliteres af professionelle ledelseseksperter med særlig viden om et konkret ledelsesemne, og de er kun tilgængelige for deltagere i Ledernes KompetenceNetværk. Du kan løbende se nye webinarer her.

Ledernes KonferenceTour
Lederne afholder halvårlige, lokale konferencer med aktuelle ledelsestemaer og inspirerende indlægsholdere. Som medlem af Ledernes KompetenceNetværk har du mulighed for at deltage både forår og efterår på den konference, der passer dig. Læs mere om Ledernes KonferenceTour her.

Ledelse i Dag
Med et abonnement på Ledelse i Dag kan du holde dig opdateret på den nyeste viden, trends og forskning inden for ledelse. Du får både adgang til den omfattende artikeldatabase, og du modtager også den nyeste viden i din indbakke 10 gange årligt.


Netværksfacilitator

Den ansvarlige netværksfacilitator for netværksgruppen for ledere i finansfunktionen er Susanne Slotsager, Managing Director, SLOTSAGER (consulting).

Susanne har i +15 år arbejdet med lederudvikling og i de sidste 10 år har Susanne designet og faciliteret lederudviklingsprogrammer for globale virksomheder. I sin tid hos Maersk havde hun ansvaret for globale lederudviklingsprogrammer af +300 ledere. Susanne har desuden erfaringer med fra Danske Bank, hvor hun arbejdede med at redesigne koncernens globale ledelsesprogram.

Susanne Slotsager

Oplægsholdere

Ulrich Lindholm

Ulrich Lindholm er en tung kapacitet i forhold til ledelse af økonomifunktionen. Han har tidligere bestredet en stilling som CFO hos Rambøll, som har 13.000 medarbejdere. Derudover har Ulrich erfaringer med fra CFO-rollen hos Yousee A/S med ca. 900 ansatte.

Simon Kusk

Simon er gået fra specialist i økonomiafdelingen til nu at lede specialister i økonomiafdelingen hos Vestas. I sin lederrolle er Simon meget bevidst om balancen mht. humant orienteret lederskab og task orienteret lederskab. I netværket deler Simon viden om, hvilke metoder han benytter i relation til at tilpasse sig og drive den enkelte medarbejder.

Johan Hildebrand

Johan har skabt en spændende karriere i lederrollen i finansafdelingen hos Coloplast. I dag sidder Johan i rollen som Finance Director, hvor han leder medarbejdere i Danmark, men også på tværs af landegrænserne. Johan giver indblik i sin tilgang til forandringsledelse i finans i en organisation, der oplever særdeles mange forandringer i denne periode.

Lene Aabo

Lene deler erfaringer om lederrollen i finansafdelingen, hvor hun tager udgangspunkt i stillingen som Vice President, Business Finance hos Novozymes. Lene har været igennem en spændende udvikling ledelsesmæssigt i forhold til ledelse i finans. I Novozymes regi har Lene tidligere i karrieren være executive assistant til CFO samt senior director for for finans og IT. Lene har tidligere været 11 år i Danske Bank.

Bestil opkald om netværk

Ja tak, ring til mig

Se andre netværksgrupper (9)

Tilmelding

12 måneders medlemskab
Pris 14.950 kr. (ex. moms)
Medlemspris 13.455 kr. (ex. moms)