Tilbage til oversigten

Netværk for ledere i finansfunktionen

Som leder i økonomiafdelingen har du typisk været igennem en proces fra specialistrolle til lederrolle - men hvad skal der til, for at du kan excellere i lederrollen i økonomiafdelingen?

At skabe resultater gennem mennesker er lederens mest centrale opgave, og dygtig personaleledelse kan gøre forskellen på et velfungerende og et mindre velfungerende økonomiteam. For at lykkes med denne opgave kræver det, at du som leder i økonomiafdelingen kontinuerligt udbygger din værkstøjskasse og derved styrker din lederrolle.

Omdrejningspunktet i dette netværk er derfor at styrke ledelsesfundamentet for ledere i økonomifunktionen.

I netværket kan du blandt andet teste ideer og få inspiration og løsningsforslag til konkrete ledelsesudfordringer, som du står overfor. Du bliver en del af et fortroligt forum med uafhængige og tillidsfulde netværkskollegaer, og du kan forvente et udbytte i relation til at:

Styrke din lederprofil
Afprøve nye idéer og fremtidige beslutninger
Udvide din værktøjskasse med effektive ledelsesværktøjer
Styrke beslutningsgrundlaget i din lederrolle
Reflektere over egne styrker og udviklingspunkter
Få ny inspiration om aktuelle ledelsestrends
Udvide dit netværk med nye relevante relationer

 

Brug for hjælp?

3283 3610

Målgruppe

Netværket for ledere i finansfunktionen henvender sig til dig, der er leder i en finansiel funktion som eksempelvis økonomichef, controller, CFO i en mindre virksomhed, Finance Manager eller Head of Finance.

Bestil opkald om netværk

Ja tak, ring til mig

Se andre netværksgrupper (6)