Tilbage til oversigten

Netværk for den erfarne leder

Den erfarne leder er ikke nødvendigvis fremtidens leder. Ledelsesopgaven har ændret sig gennem de senere år og er fortsat under forandring. Forandringen er konstant! Derfor forventes det, at erfarne ledere også udvider værktøjskassen.

Netværket henvender sig til dig, der har et ønske om at styrke dit netværk og samtidig udvikle dine strategiske og ledelsesmæssige kompetencer. Dette sker i samspil med erfarne sparringspartnere, der giver kvalificerede input og modspil til dine fremtidige beslutninger.

Du har kendskab til de centrale aspekter af ledelse og kender dine styrker og udfordringer i lederrollen. At skabe fornyelse i organisationen er afgørende for den kompetente leder. Er du klædt på til fremtiden, og vil du være på forkant med udviklingen?

Vi har opstart på nye netværksgrupper i både oktober og december 2019.

 

Tilmeld dig vores gratis inspirationsmøde om netværk d. 17. september 2019 her

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Netværket for den erfarne leder er for dig, der er leder med personaleansvar og som gennem en årrække har arbejdet med ledelse. Du har et operationelt og strategisk ansvar, kender til de centrale aspekter af ledelse samt dine egne styrker og udfordringer i lederrollen.

Program og indhold i netværksgruppen

Netværksgruppen mødes fire gange årligt i København i Ledernes MødeCenter. Alle møder finder sted fra kl. 12:00 til kl. 17.00.

Netværket indeholder:

4 årlige halvdagsmøder med eksterne oplæg fra ledelseseksperter/erhvervscases
11 årlige lederwebinarer
Individuel sparring med professionel ledelsesrådgiver
Halvårlig deltagelse i Ledernes KonferenceTour
Abonnement til Ledelse i Dag

 

1. møde: Tema for oplæg: At lede opad: Lederen skal også lede chefen 
 

Oplægsholder: Helle Bruun Madsen, ledelsesrådgiver

2. møde: Tema for oplæg: Forandringsledelse: faldgruber og succeskriterier
  Oplægsholder: Heidi Friis, ledelsesrådgiver
3. møde: Tema for oplæg: Fremtidens Lederskab
  Oplægsholder: Erik Korsvik Østergaard, ledelsesrådgiver
4. møde: Tema for oplæg: High Perfomance Teams
  Oplægsholder: Benedikte Achen, ledelserådgiver

 

Individuel sparring med professionel ledelsesrådgiver
Som en unik del af netværket får du individuel sparring med en professionel ledelsesrådgiver mellem netværksmøderne. Sparringen giver dig mulighed for at få nye perspektiver og hjælp til at håndtere konkrete udfordringer i din lederrolle. Den individuelle sparring med ledelsesrådgiver afholdes mellem 1. og 2. møde og mellem 3. og 4. møde. Sparringen aftales nærmere ved at skrive til kompetencenetvaerk@lederne.dk. Du bliver herefter ringet op af din ledelsesrådgiver, som aftaler et tidspunkt med dig.

Lederwebinarer
Lederwebinarerne faciliteres af professionelle ledelseseksperter med særlig viden om et konkret ledelsesemne, og de er kun tilgængelige for deltagere i Ledernes KompetenceNetværk. Du kan løbende se nye webinarer her.

Ledernes KonferenceTour
Lederne afholder halvårlige, lokale konferencer med aktuelle ledelsestemaer og inspirerende indlægsholdere. Som medlem af Ledernes KompetenceNetværk har du mulighed for at deltage både forår og efterår på den konference, der passer dig. Læs mere om Ledernes KonferenceTour her.

Ledelse i Dag
Med et abonnement på Ledelse i Dag kan du holde dig opdateret på den nyeste viden, trends og forskning inden for ledelse. Du får både adgang til den omfattende artikeldatabase, og du modtager også den nyeste viden i din indbakke 10 gange årligt.

Netværksfacilitator

Susanne SlotsagerSusanne Slotsager har i +15 år arbejdet med lederudvikling og i de sidste 10 år har Susanne designet og faciliteret udviklingsprogrammer for ledere i globale virksomheder. I dag er Susanne selvstændig, hvor hun understøtter ledelsesteams og ledere, der ønsker at udvikle sig med det formål at håndtere forandringer, udvikle organisationen og skabe flere resultater.

 

Oplægsholdere

Helle Bruun Madsen

Helle Bruun Madsen

Helle Bruun Madsen er en del af rådgiverteamet i Ledelse, Ledernes enhed for sparring og rådgivning af ledere. Helles passion er ledelse og lederjobbet, som hun har beskæftiget sig indgående med de seneste 12 år. Som ledelsesrådgiver og coach er Helle i daglig kontakt med ledere og chefer på alle niveauer, fra forskellige brancher og sektorer, og har derfor fingeren på pulsen i forhold til lederjobbet anno 2019.
Heidi Friis

Heidi Friis

Heidi har lang erfaring med strategi, forandringsledelse og motivation. Hun har været direktør og ejer af et kommunikationsbureau. I de seneste 10 år har hun arbejdet som ledelsesrådgiver og facilitator for topledere, mellemledere og projektledere. Hun er uddannet cand.comm.
Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard

Erik har over 15 års erfaring med ledelse og udvikling af organisationer både som rådgiver, afdelings- og projektleder. Han er forfatter til bogen ”The Responsive Leader” og snart aktuel med bogen ”Teal Dots in an Orange World”. Han er gæsteforelæser på CBS, en efterspurgt foredragsholder og er uddannet ingeniør og med en efterfølgende EBA i cross-cultural project management.
Benedicte Achen

Benedikte Achen

Jeg har mange års erfaring som rådgiver og sparringspartner for ledere og projektledere i både private og offentlige virksomheder. Jeg fungerer ofte som co-designer og facilitator af forandringsprocesser og følges med projektgruppen gennem projektets afgørende faser. Jeg har specialiseret mig i ledelse af teams og af de kulturelle dimensioner af organisations- og teamudvikling.

Praktiske oplysninger

Netværksgruppen mødes fire gange årligt i København i Ledernes MødeCenter. Alle møder finder sted fra kl. 12:00 til kl. 17.00.

Netværket indeholder:

4 årlige halvdagsmøder med professionel facilitator og eksterne oplæg
1 månedligt webinar 
2 sessions med individuel sparring med ledelsesrådgiver
2 gange årlig deltagelse på Ledernes KonferenceTour
Online adgang til Ledelse i Dag

Tilmelding

12 måneders medlemskab
Pris 14.950 kr. (ex. moms)
Medlemspris 13.455 kr. (ex. moms)

Se andre netværksgrupper (9)