Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Ledernes morgenmøder

Har du brug for ny inspiration om projektledelse, ledelse og lederudvikling? Så kom og drik din morgenkaffe sammen med andre ledere, og bliv klogere på forskellige emner inden for ledelse.

På vores gratis morgenmøder om projektledelse, ledelse og lederudvikling sætter vi fokus på aktuelle temaer og tendenser. En række af vores dygtige undervisere vil give dig en bred introduktion til de ledelsesområder, de er eksperter i.

Start din dag med inspiration og indspark til din rolle som leder

Bliv opdateret på nye og aktuelle emner inden for ledelse og projektledelse
Mød vores engagerede oplægsholdere, der brænder for deres område
Få konkrete redskaber, som du kan bruge i din hverdag som leder
Skab et værdifuldt netværk med andre ledere

Brug for hjælp?

3283 3610
Gratis deltagelse
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Morgenmøderne er for dig, der er interesseret i projektledelse, ledelse og ledelsesudvikling. Du har brug for ny viden og inspiration til, hvordan du bliver en endnu bedre leder, og du vil gerne møde andre ledere i samme situation som dig selv.

Ledernes morgenmøder om ledelse

Temaer og dato

Det robuste lederskab - Afholdt

Det robuste lederskab – bevar dig selv / Birgitte Dam Jensen

I en krævende og accelererende verden skal du som leder ofte kunne træffe langsigtede beslutninger og kommunikere med omtanke, selvom du er presset. Hvis ikke vi er robuste nok, er der stor risiko for at pres og stress svækker denne evne, og får os til at handle mere uovervejet og kortsigtet. Robust lederskab handler derfor om at kunne bevare gode menneskelige egenskaber under pres.

På dette morgenmøde giver Birgitte dig en klar forståelse af, hvad robusthed er - og hvad det ikke er - og hvorfor det er en stadig mere efterspurgt lederkompetence. Du får også råd til, hvordan du styrker og fastholder robusthed i en udfordrende og tempofyldt hverdag.

Se liveoptagelse fra morgenmødet

 

Kom godt fra start med dit projekt - Afholdt

Kom godt fra start med dit projekt / Kirsten Nielsen

En god projektopstart er afgørende for, om du får succes med din projektplanlægning og -gennemførelse. Mange forsømmer desværre at bruge tid på opstarten. Ofte er den nødvendige forventningsafstemning med opdragsgiveren til projektet utilstrækkelig, og tiden der bruges på at få kick-startet projektet og projektgruppen er nedprioriteret, eller bare glemt.

Kirsten Nielsen giver dig inspiration til, hvad kan du gøre for at få dit næste projekt godt fra start – hvad skal du have styr på, og hvem bør du involvere?

Se mere om vores udbud af projektledelseskurser

Lean - Afholdt

Lean - mere end et produktionskoncept/ Pernille Krogh

Lean er meget mere end et produktionskoncept, der er målrettet produktionsgulvet. Der er nemlig lige så store potentialer ved at transformere Lean konceptet til andre områder som produktudvikling, HR, administration og supply chain.

På dette morgenmøde vil du høre om vigtigheden af Lean i alle dele af organisationen. Du vil få idéer til, hvordan Lean kan og bør transformeres til andre områder, således at det skaber maximal værdi. Du får også flere caseeksempler på, hvordan det er sket i praksis.

Se mere om vores udbud af leankurser

Den fuldendte leder - Afholdt

Den fuldendte leder / Anders Amstrup

Den nyere leders personlige modning

Den fuldendte leder er et evidensbaseret værktøj, der stiller skarpt på, hvad det egentlig er for ledelsesdomæner, alle ledere manøvrerer i gennem en almindelig arbejdsuge. Med udgangspunkt i de fem ledelsesdomæner manageren, politikeren, teambuilderen, strategen og forælderen sætter Anders Amstrup fokus på, hvordan du får nemmere ved at opnå succes, når du kender domænerne og derfor får øje på de rigtige udfordringer. 

På morgenmødet beskrives den typiske leders livscyklus - det vil sige,  hvilke af de fem lederrollekompetencer der fylder mest og mindst fra medarbejder til toplederen.

Anders Amstrup er uddannet erhvervspsykolog, cand. psych., HD og har selv 15 års ledererfaring fra før han i 2009 startede med at arbejde 100% med udvikling af ledere.  Hos Ledernes Kompetencecenter finder du Anders som underviser på følgende kurser og uddannelser: Nyudnævnt leder, Ledelse i praksis og Diplomlederuddannelsen. 

Se liveoptagelse fra morgenmødet

Scrum - Afholdt

Scrum - projektarbejde i usikre miljøer / Andreas Slavensky  

Scrum bliver i stigende grad brugt i udviklings- og forbedringsprojekter. Scrum handler om at være agil og tilpasse sig ændringer, når man laver projektarbejde i komplekse og usikre miljøer.

På dette morgenmøde bliver du introduceret for de basale elementer og værktøjer i Scrum frameworket.

Se mere om vores udbud af projektledelseskurser

Fremtidens leder - Afholdt

Fremtidens leder / Sandja Brügmann

Lige nu ændres betingelserne for organisationer, ledere og medarbejdere med stor hast. Det stiller store krav til dig som leder, og det kræver et nyt mindset og en ny måde at lede på.

På dette morgenmøde belyser Sandja Brügmann, hvordan du kan blive en fremtidsorienteret leder ved at udvikle dit personlige lederskab, så du kan stå i spidsen for vækst og trivsel i en hastigt foranderlig tid.

Se liveoptagelse fra morgenmødet

Coaching i ledelse - Afholdt

Coaching i ledelse / Annette Kledal

I en verden med accelererende forandringer og den nye virkelighed med omskiftelighed, usikkerhed, kompleksitet og flertydighed (VUCA) bliver lederrollen stadig mere vigtig og mere udfordrende. Måske taler vi ikke længere bare om en tilpasning, men om en forandring af selve ledelsesopgaven?

Baseret på 20 års arbejde med coaching deler Annette coachingtrends, viden og erfaringer, som kan hjælpe ledere med at lede sig selv, lede andre og lave de ændringer af vaner, som arbejdet og livet i almindelighed kræver af os, hvis vi skal lykkes med menings- og værdiskabelse.

Se liveoptagelse fra morgenmødet

Agil projektledelse - 01.06.18 (København)

Agil projektledelse - ikke et spørgsmål om enten eller / Anne Dam Jensen 

I et agilt projektmiljø møder du konstant usikkerhed og uforudsete forhold. I den foranderlige tid vi lever, er der derfor ingen tvivl om, at agil projektstyring og projektledelse er kommet for at blive. Agile produktudviklingsmetoder er for alle uanset projekttype og brancher. Til gengæld kan der være stor forskel på graden af agilitet.

På dette morgenmøde hører du om de overvejelser og forudsætninger, der er nødvendige for at afgøre, hvor agil man kan være i sit projektarbejde.

Se vores kurser i projektledelse

Ny leder - 12.06.18 (Aarhus)

Ny leder / Jacob Steendahl Nielsen

De første 100 dage som ny leder er afgørende for, hvordan det kommer til at gå. Det er et dilemma, fordi man som nyudnævnt leder ofte bruger den første tid på stille og roligt at orientere sig, på at lære og få et overblik. Selvfølgelig er det klogt ikke at handle overilet, og først stikke en finger i jorden, men samtidig går tiden, og lige pludselig er der gået så lang tid, at det synes for sent at gøre det om.

Dette inspirationsmøde sætter derfor fokus på din checkliste til de første 100 dage, og hvordan du reparerer med tilbagevirkende kraft, hvis du ikke fik det hele nået på dine første 100 dage. Du får blandt andet overblik over de mål, du skal sætte dig for, hvad du skal nå i de første 100 dage, dine initiativer sat op på en tidslinje samt tips til hvilke samtaler skal du tage med dine medarbejdere, chef og lederkolleger, og hvordan skal du forholde dig, hvis du udfordres på din berettigelse i jobbet.

 

 

Du deltager gratis, men bliver du forhindret i at komme, bedes du give os besked senest 2 dage før. Vi forbeholder os ret til at opkræve et no-show gebyr på 400 kr., såfremt du udebliver uden rettidig afmelding til kurser@lederne.dk.

Tilmelding

8.30 - 10.00
Pris Gratis