Tilbage til oversigten

Ledernes morgenmøder

Har du brug for ny inspiration om projektledelse, ledelse og lederudvikling? Så kom og drik din morgenkaffe sammen med andre ledere, og bliv klogere på forskellige emner inden for ledelse.

På vores gratis morgenmøder om projektledelse, ledelse og lederudvikling sætter vi fokus på aktuelle temaer og tendenser. En række af vores dygtige undervisere vil give dig en bred introduktion til de ledelsesområder, de er eksperter i.

Start din dag med inspiration og indspark til din rolle som leder

Bliv opdateret på nye og aktuelle emner inden for ledelse og projektledelse
Mød vores engagerede oplægsholdere, der brænder for deres område
Få konkrete redskaber, som du kan bruge i din hverdag som leder

Skab et værdifuldt netværk med andre ledere

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Morgenmøderne er for dig, der er interesseret i projektledelse, ledelse og ledelsesudvikling. Du har brug for ny viden og inspiration til, hvordan du bliver en endnu bedre leder, og du vil gerne møde andre ledere i samme situation som dig selv.

Temaer og dato

Coaching i ledelse - 21.11.19 - København

Coaching i ledelse / Annette Kledal

I en verden med accelererende forandringer og en virkelighed med omskiftelighed, usikkerhed, kompleksitet og flertydighed (VUCA) bliver lederrollen stadig mere vigtig og mere udfordrende. Måske taler vi ikke længere bare om en tilpasning men om en forandring af selve ledelsesopgaven?

 

Denne morgen fokuserer vi på, hvordan coachingkompetencerne og viden om vores hjerne, kan bidrage positivt til fremtidens ledelsesopgave.

 

Baseret på 20 års arbejde med coaching, deler Annette coaching trends, viden og erfaringer, som kan hjælpe ledere med at lede sig selv, lede andre og lave de ændringer af vaner, som arbejdet og livet i almindelighed kræver af os, hvis vi skal lykkes med menings- og værdiskabelse.

 

Annette Kledal underviser på Coachuddannelsen for ledere, som hun også kort vil fortælle om på dette morgenmøde.

 

Du skal være opmærksom på, at dette morgenmøde IKKE livestreames.

Den moderne organisation - 05.12.19 - København

Kom til morgenmøde med ledelsesekspert og forfatter, Erik Korsvik Østergaard, og få indsigt, modeller og cases fra danske progressive virksomheder. 

Mange ledere indser i disse år at deres nuværende lederskab og organisationsform ikke slår til, og at de i stedet skal omfavne nye moderne organisationsformer. Den teknologiske og sociologiske udvikling skaber nye krav og muligheder. Og hvis du vil være relevant for dine medarbejdere og for dit marked, skal du udvikle dig, dit lederskab og din organisation – og måske endda pivotere den. 

Den moderne organisation er fundamentalt anderledes end hvad vi hidtil har oplevet. Nye organisationsmodeller har set verdens lys, fx sociocracy/holacracy, agile, lean startup og teal. Command -and -control erstattes af små teams der sameksisterer og samarbejder i hyper -connectede netværk. Disse små teams er designet som selvstændige og selvledende organismer, der indgår i et organisatorisk økosystem. Det kræver nyt mindset, nyt organisationsdesign, nye mekanismer, ny kultur, ny ledelsesstil – og velgennemført forandringsledelse. 

Bliv inspireret, få tools og hør cases, der til hjælpe dig videre: 
Om hvordan strategi, innovation, kultur, organisation og ledelse påvirkes 
Om ledelsesopgaven 
Om roller og adfærd 
Om de nye organisationer 

Erik Korsvik Østergaard er underviser på kurset: ”Future of Work”

Han er cand. polyt., stifter af Bloch&Østergaard, der fokuserer på fremtidens lederskab, arbejde og organisation, og en populær oplægsholder og ledelsesrådgiver. I 2018 udgav han bogen ”The Responsive Leader”, og lige nu er han aktuel med efterfølgeren ”Teal Dots in an Orange World” (udkommer i november 2019).

Du deltager gratis, men bliver du forhindret i at komme, bedes du give os besked senest 2 hverdage før. Vi forbeholder os ret til at opkræve et no-show gebyr på 400 kr., såfremt du udebliver uden rettidig afmelding til kurser@lederne.dk.

Tilmelding

8.30 - 10.00
Pris Gratis