Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Ledernes morgenmøder

Har du brug for ny inspiration om projektledelse, ledelse og lederudvikling? Så kom og drik din morgenkaffe sammen med andre ledere, og bliv klogere på forskellige emner inden for ledelse.

På vores gratis morgenmøder om projektledelse, ledelse og lederudvikling sætter vi fokus på aktuelle temaer og tendenser. En række af vores dygtige undervisere vil give dig en bred introduktion til de ledelsesområder, de er eksperter i.

Start din dag med inspiration og indspark til din rolle som leder

Bliv opdateret på nye og aktuelle emner inden for ledelse og projektledelse
Mød vores engagerede oplægsholdere, der brænder for deres område
Få konkrete redskaber, som du kan bruge i din hverdag som leder

Skab et værdifuldt netværk med andre ledere

Brug for hjælp?

3283 3610
Gratis deltagelse
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Morgenmøderne er for dig, der er interesseret i projektledelse, ledelse og ledelsesudvikling. Du har brug for ny viden og inspiration til, hvordan du bliver en endnu bedre leder, og du vil gerne møde andre ledere i samme situation som dig selv.

Ledernes morgenmøder om ledelse

Temaer og dato

Dit personlige lederskab - 14.09.18 - København - Afholdt

Dit personlige lederskab / Anne Birgitte Lindholm

Lederens hverdag er fyldt med udfordringer, dilemmaer og paradokser. Din opgave er - i krydsfeltet mellem medarbejdere, ledelse, kunder og samarbejdspartnere - at skabe resultater for den enkelte og for din organisation, og det kræver bevidsthed omkring din rolle og mission som leder. Der findes ikke én korrekt lederprofil, men når du arbejder bevidst med dig selv, fremstår du mere tydelig som leder. Det øger din gennemslagskraft og styrker dine muligheder for at skabe følgeskab og derved opnå dine og organisationens mål. Hør mere om dette ved morgenmødet.

Anne Birgitte Lindholm underviser også i Ledernes lederuddannelse

Bemærk, at der på morgenmøder kan forekomme livestreaming, foto- eller videooptagelse, som lægges op på vores videosite eller bruges til markedsføringsmæssige formål.

Lederpower - 25.09.18 - Aarhus (eftermiddag) - Afholdt

Lederpower / Jacob Steendahl Nielsen

Få inspiration til at finde den rette magtbalance i dit lederskab til gavn for dig, dine medarbejdere og din virksomhed. Du bliver klogere på din ledelsesstil, og hvordan din lederpower påvirker dine kolleger og medarbejdere. Og du får indblik i, hvordan du udstikker en kurs, som andre ønsker at følge.

Jacob Steendahl Nielsen underviser desuden på Ledernes Lederuddannelse, som han også kort vil fortælle om på denne eftermiddag og på Nyudnævnt leder.

Bemærk: Dette arrangement foregår om eftermiddagen fra kl. 15-17.

Digital kompetenceudvikling - 04.10.18 - København - Afholdt

Digital kompetenceudvikling/ Kasper Witzke

Overalt udsættes du løbende for enorme digitale forandringer, der stiller nye krav til dig og dine  medarbejderes kompetencer.

Hør, hvordan den digitale udvikling kommer til at præge din dagligdag og få indsigt i, hvad digitalisering bruges til. Vi kommer bl.a. ind på emner som kundedialog, optimering af interne processer og etablering af effektive samarbejder med kunder og leverandører og ikke mindst din rolle som leder.

Med 20 års ledelseserfaring vil Kasper Witzke på morgenmødet argumentere for, hvordan du kan tage ejerskab og drage fordel af den digitale fremtid.

Bemærk, at der på morgenmøder kan forekomme livestreaming, foto- eller videooptagelse, som lægges op på vores videosite eller bruges til markedsføringsmæssige formål.

Coaching i ledelse - 07.11.2018 - København

Coaching i ledelse / Annette Kledal

I en verden med accelererende forandringer og den nye virkelighed med omskiftelighed, usikkerhed, kompleksitet og flertydighed (VUCA) bliver lederrollen stadig mere vigtig og mere udfordrende. Måske taler vi ikke længere bare om en tilpasning, men om en forandring af selve ledelsesopgaven?

Baseret på 20 års arbejde med coaching deler Annette coachingtrends, viden og erfaringer, som kan hjælpe ledere med at lede sig selv, lede andre og lave de ændringer af vaner, som arbejdet og livet i almindelighed kræver af os, hvis vi skal lykkes med menings- og værdiskabelse.

Annette Kledal underviser på Coachuddannelsen for ledere, som hun også kort vil fortælle om på dette morgenmøde.

Bemærk, at der på morgenmøder kan forekomme livestreaming, foto- eller videooptagelse, som lægges op på vores videosite eller bruges til markedsføringsmæssige formål.

Six Sigma - 06.12.18 - København

Six Sigma - Jeres næste værktøj efter Lean / Rune Josefsen

Six Sigma har været anvendt internationalt i årtier i organisationer som GE, Motorola og Deutsche Bank, men er stadig relativt nyt i Danmark. Danske virksomheder har overvejende anvendt Lean til procesforbedringer, men flere og flere begynder at supplere Lean initiativerne med Six Sigma for at få hjælp af det ekstra analyseværktøj. Nogen taler endda om Lean Six Sigma som en sammenhængende pakke, hvor man anvender både Lean og Six Sigma sammen.

På dette morgenmøde kan du høre mere om, hvad Six Sigma er, og hvad det kan bruges til i praksis. Her vil Rune Josefsen fortælle om konkrete projekter, og give eksempler på hvordan han har anvendt Six Sigma til blandt andet at sikre bedre kundeservice i Afrika og færre problemer hos et teleselskab i Danmark.

Rune Josefsen underviser både i Six Sigma - Yellow Belt og Six Sigma - Green Belt.

Bemærk, at der på morgenmøder kan forekomme livestreaming, foto- eller videooptagelse, som lægges op på vores videosite eller bruges til markedsføringsmæssige formål.

Du deltager gratis, men bliver du forhindret i at komme, bedes du give os besked senest 2 dage før. Vi forbeholder os ret til at opkræve et no-show gebyr på 400 kr., såfremt du udebliver uden rettidig afmelding til kurser@lederne.dk.

Tilmelding

8.30 - 10.00
Pris Gratis