Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Ledernes morgenmøder

Har du brug for ny inspiration om projektledelse, ledelse og lederudvikling? Så kom og drik din morgenkaffe sammen med andre ledere, og bliv klogere på forskellige emner inden for ledelse.

På vores gratis morgenmøder om projektledelse, ledelse og lederudvikling sætter vi fokus på aktuelle temaer og tendenser. En række af vores dygtige undervisere vil give dig en bred introduktion til de ledelsesområder, de er eksperter i.

Start din dag med inspiration og indspark til din rolle som leder

Bliv opdateret på nye og aktuelle emner inden for ledelse og projektledelse
Mød vores engagerede oplægsholdere, der brænder for deres område
Få konkrete redskaber, som du kan bruge i din hverdag som leder

Skab et værdifuldt netværk med andre ledere

Brug for hjælp?

3283 3610
Gratis deltagelse
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Morgenmøderne er for dig, der er interesseret i projektledelse, ledelse og ledelsesudvikling. Du har brug for ny viden og inspiration til, hvordan du bliver en endnu bedre leder, og du vil gerne møde andre ledere i samme situation som dig selv.

Ledernes morgenmøder om ledelse

Temaer og dato

Hjernen på overarbejde - 05.03.19 - København

Hjernen på overarbejde / Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff

Vores hverdag er præget af effektiviseringer, forandringer, korte deadlines og konstant jonglering af børn, familie og arbejde. Dét er vores 120 millioner år gamle hjerne slet ikke designet til.

Som leder er ansvaret, opgaverne og presset med til at sende hjernen på overarbejde – både hos dig selv og dine medarbejdere. Resultatet er alt for ofte, at evnen til indsigt, planlægning, analyse og refleksion bliver stærkt begrænset. Det underpræsterer og mistrives vi af.

Med udgangspunkt i den evolutionære vinderstrategi ”compassion” og deres storsælgende bog ”Hjernen på overarbejde ” anviser Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff :  

Hvordan indsigt i menneskehjernen har betydning for dit (arbejds)liv
Nye tilgange til håndtering af travlhed – tilgange der er helt anderledes end dem du kender i dag
Hvordan ro og pauser gør dig mere effektiv
Konkrete strategier til med compassion at give hjernen bedre arbejdsbetingelser

 

Til slut på morgenmødet vil Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff kort fortælle om det nye intensive leder retreat med fokus på  Mindful Compassion, som afholdes i naturskønne omgivelser i Sverige i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter.

Du deltager gratis, men bliver du forhindret i at komme, bedes du give os besked senest 2 dage før. Vi forbeholder os ret til at opkræve et no-show gebyr på 400 kr., såfremt du udebliver uden rettidig afmelding til kurser@lederne.dk.

Tilmelding

8.30 - 10.00
Pris Gratis