Tilbage til oversigten

Ledernes morgenmøder

Har du brug for ny inspiration om projektledelse, ledelse og lederudvikling? Så kom og drik din morgenkaffe sammen med andre ledere, og bliv klogere på forskellige emner inden for ledelse.

På vores gratis morgenmøder om projektledelse, ledelse og lederudvikling sætter vi fokus på aktuelle temaer og tendenser. En række af vores dygtige undervisere vil give dig en bred introduktion til de ledelsesområder, de er eksperter i.

Start din dag med inspiration og indspark til din rolle som leder

Bliv opdateret på nye og aktuelle emner inden for ledelse og projektledelse
Mød vores engagerede oplægsholdere, der brænder for deres område
Få konkrete redskaber, som du kan bruge i din hverdag som leder

Skab et værdifuldt netværk med andre ledere

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Morgenmøderne er for dig, der er interesseret i projektledelse, ledelse og ledelsesudvikling. Du har brug for ny viden og inspiration til, hvordan du bliver en endnu bedre leder, og du vil gerne møde andre ledere i samme situation som dig selv.

Temaer og dato

Lederudvikling i vandrestøvler - Er afholdt

Lederudvikling i vandrestøvler / Jakob Aagaard

Pilgrimme har gennem flere hundrede år brugt vandringen, som en mental renselsesproces og store tænkere som Kierkegaard, Kant og Nietzsche vandrede for at opnå inspiration og fordybelse.

Også ledere kan have gavn af at vandre. Forskningen viser, at vi tænker bedre og mere kreativt, når kroppen samtidig aktiveres. Nylige undersøgelser dokumenterer endda ændringer i hjernen hos folk der for nylig har vandret i naturen. De blev i bedre humør, fik større selvtillid og mere selvkontrol.

Jakob Aagaard har udviklet mere end 800 ledere gennem vandreture. Han kombinerer vandreturene med protreptik, som er et klassisk græsk dialogkoncept. Metoden – som også kunne kaldes værdibaseret coaching – bruges til erfaringsudveksling og refleksion mellem lederne. 

På dette morgenmøde vil Jakob fortælle om hvordan kombinationen af vandring og protreptik kan udvikle ledere på kort tid og skabe personlig afklaring, øget beslutningskraft og fokus. Han vil også gennemføre en protreptisk samtale med en deltager.


Hør hvordan vandring i naturen kan udvikle dit lederskab
Få indblik i protreptik som dialogredskab
Lær hvordan samtaler kan skabe afklaring og inspiration

 

Til slut på morgenmødet fortæller Jakob Aagaard om det nye kursus ”Lederudvikling i vandrestøvler” som afholdes ved Atlanterhavskysten i Portugal i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter.

Morgenmødet afsluttes med en kort gåtur i området, hvis vejret tillader det. Her vil deltagerne afprøve den protreptiske dialogmetode og samtale parvis.

Jakob Aagaard har en baggrund i politiet og en masteruddannelse i Business Coaching. Han har tidligere bl.a. været HR manager i IKEA Danmark, Sverige og Australien. Jakob er grundlægger af Walk to Explore, som coacher ledere og faciliterer lederudvikling gennem vandreture i ind- og udland.

Find podcasts med Jakob Aagaard her.

Se videooptagelse af morgenmødet her.

Agil projektledelse - Er afholdt

Hvad gør I, når I står med et projekt, der SKAL lykkes? Statistikken fra Standish Group fortæller, at det hjælper at køre agilt. Men hvad gør I, hvis I ikke har prøvet at køre agile projekter før eller kun kender til Scrum?

På morgenmødet får du et praktisk gennemprøvet og teoretisk velfunderet bud på, hvad der virker og som får selv store og komplekse agile projekter succesfuldt i mål til tiden eller før. Tilgangen har vist sit værd fra små til meget store projekter og på tværs af brancher. Du hører om, hvordan projektdeltagerne trives og hjælper hinanden til at skrue ned for risikoen og op for succesen.

Du bliver også klædt på til at kunne finde frem til den/de agile tilgange som f.eks. Scrum, SAFe® og agil projektledelse, der er relevante for din organisation.

Morgenmødet ledes af Lasse Borris Sørensen, stifter og Agil Coach hos Plan A. Siden 2008 har Lasse brugt cirka 15.000 timer på agile projekter og primært fokuseret på agil coaching af komplekse projekter hos (mellem-)store organisationer i Danmark. I 2018 blev Lasse udnævnt til International Ambassadør i Danmark af Agile Business Consortium (tidligere DSDM), der står bag 100.000+ agile projektledercertificeringer på verdensplan.

Ny leder - 31.10.19 - København

Få gennemslagskraft som ny leder / Anders Amstrup

Som ny leder træder du med ét ind i en helt ny rolle på en helt ny scene. Med ét ser andre helt anderledes på dig, end du er vant til. Du har måske nogle gode tanker om at du bare vil være den samme, som før du blev leder. Men den går ikke, for du er ikke længere den samme i den socialt konstruerede virkelighed. Du er nødt til at tage fat på at finde dig til rette i den nye rolle, og det handler om at lære nogle ledelsesværktøjer, men især handler det om at du modnes personligt.

På dette morgenmøde giver jeg dig overblikket over den personlige modning, som du står foran eller måske midt i.  I tillæg giver jeg dig også nogle helt konkrete kommunikationsværktøjer. Kommunikationsværktøjer som jeg af erfaring ved, giver dig som ny leder en god og afbalanceret gennemslagskraft. Sluttelig gennemgår jeg mit bud på din plan for de første 100 dage som leder.

Anders Amstrup er erhvervspsykolog, og han har mere end 15 års ledererfaring på mellem- og topniveau. Anders underviser blandt andet på Introduktion til god ledelse og Nyudnævnt leder.

Coaching i ledelse - 21.11.19 - København

Coaching i ledelse / Annette Kledal

I en verden med accelererende forandringer og en virkelighed med omskiftelighed, usikkerhed, kompleksitet og flertydighed (VUCA) bliver lederrollen stadig mere vigtig og mere udfordrende. Måske taler vi ikke længere bare om en tilpasning men om en forandring af selve ledelsesopgaven?

 

Denne morgen fokuserer vi på, hvordan coachingkompetencerne og viden om vores hjerne, kan bidrage positivt til fremtidens ledelsesopgave.

 

Baseret på 20 års arbejde med coaching, deler Annette coaching trends, viden og erfaringer, som kan hjælpe ledere med at lede sig selv, lede andre og lave de ændringer af vaner, som arbejdet og livet i almindelighed kræver af os, hvis vi skal lykkes med menings- og værdiskabelse.

 

Annette Kledal underviser på Coachuddannelsen for ledere, som hun også kort vil fortælle om på dette morgenmøde.

 

Du skal være opmærksom på, at dette morgenmøde IKKE livestreames.

Du deltager gratis, men bliver du forhindret i at komme, bedes du give os besked senest 2 hverdage før. Vi forbeholder os ret til at opkræve et no-show gebyr på 400 kr., såfremt du udebliver uden rettidig afmelding til kurser@lederne.dk.

Tilmelding

8.30 - 10.00
Pris Gratis