Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Tilbage til oversigten

Ledernes morgenmøder om ledelse

Har du brug for ny inspiration om ledelse og lederudvikling? Så kom og drik din morgenkaffe sammen med andre ledere, og bliv klogere på forskellige emner inden for ledelse.

På vores gratis morgenmøder om ledelse og lederudvikling sætter vi fokus på aktuelle temaer og tendenser. En række af vores dygtige undervisere vil give dig en bred introduktion til de ledelsesområder, de er eksperter i.

Start din dag med inspiration og indspark til din rolle som leder

Bliv opdateret på nye og aktuelle emner inden for ledelse
Mød vores engagerede oplægsholdere, der brænder for deres område
Få konkrete redskaber, som du kan bruge i din hverdag som leder
Skab et værdifuldt netværk med andre ledere

Brug for hjælp?

3283 3610
Gratis deltagelse
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Morgenmøderne er for dig, der interesserer sig for ledelse og ledelsesudvikling. Du har brug for ny viden og inspiration til, hvordan du bliver en endnu bedre leder, og du vil gerne møde andre ledere i samme situation som dig selv.

Ledernes morgenmøder om ledelse

Temaer og dato

Ny leder - Afholdt

Ny leder / Anders Amstrup

De første 100 dage som ny leder er afgørende for, hvordan det kommer til at gå. Det er et dilemma, fordi man som nyudnævnt leder ofte bruger den første tid på stille og roligt at orientere sig, på at lære og få et overblik. Selvfølgelig er det klogt ikke at handle overilet, og først stikke en finger i jorden, men samtidig går tiden, og lige pludselig er der gået så lang tid, at det synes for sent at gøre det om.

Dette inspirationsmøde sætter derfor fokus på din checkliste til de første 100 dage, og hvordan du reparerer med tilbagevirkende kraft, hvis du ikke fik det hele nået på dine første 100 dage. Du får blandt andet overblik over de mål, du skal sætte dig for, hvad du skal nå i de første 100 dage, dine initiativer sat op på en tidslinje samt tips til hvilke samtaler skal du tage med dine medarbejdere, chef og lederkolleger, og hvordan skal du forholde dig, hvis du udfordres på din berettigelse i jobbet.

Se liveoptagelse fra morgenmødet

 

Fremtidens leder - Afholdt

Fremtidens leder / Erik Korsvik Østergaard

Ny teknologi og nye måder at drive forretning på udfordrer og stiller nye krav til ledere. Det kræver både nye kompetencer og et nyt mindset.

På dette morgenmøde belyser Erik Korsvik Østergaard megatrends og muligheder baseret på både egne erfaringer som leder og på flere års arbejde med fremtidens ledelse i danske virksomheder. Derudover vil han tale om 5 bærende principper og 5 anvendelsesområder. Han vil forklare de nye roller og adfærd, som den moderne leder skal mestre for også at være succesfuld i fremtiden.

Se liveoptagelse fra morgenmødet

At lede gennem andre - Afholdt

At lede gennem andre/ Anne Birgitte Lindholm

Som leder har du brug for andre, når du skal løse din ledelsesopgave – uden medarbejdere, lederkolleger, chefer og kunder kan du ikke udrette meget. Dine omgivelser stiller vidt forskellige krav og forventninger til dig, som du skal kunne balancere for at gøre det, der er din opgave: At omsætte virksomhedens strategi til virkelighed.

Men hvordan leder du gennem andre i en mangfoldig verden i rivende udvikling?  Det findes der ikke ét enkelt svar på, men Anne Birgitte Lindholm vil give dig nogle gode bud og vinkler ved på dette morgenmøde.

Se liveoptagelse fra morgenmødet

Situationsbestemt ledelse - Afholdt

Situationsbestemt ledelse / Ole Jacobsen

Forskellige mennesker motiveres forskelligt. Ved at tilpasse din kommunikation til den konkrete situation og medarbejder kan du opnå øget motivation og bedre trivsel.

På morgenmødet får du indblik i, hvordan du kortlægger dine medarbejderes motivation og kompetencer i forhold til den enkelte opgave og vælger den rette ledelses- og motivationsstrategi.


Coaching i ledelse - Afholdt

Coaching i ledelse / Annette Kledal

I en verden med accelererende forandringer og den nye virkelighed med omskiftelighed, usikkerhed, kompleksitet og flertydighed (VUCA) bliver lederrollen stadig mere vigtig og mere udfordrende. Måske taler vi ikke længere bare om en tilpasning, men om en forandring af selve ledelsesopgaven?

Baseret på 20 års arbejde med coaching deler Annette coachingtrends, viden og erfaringer, som kan hjælpe ledere med at lede sig selv, lede andre og lave de ændringer af vaner, som arbejdet og livet i almindelighed kræver af os, hvis vi skal lykkes med menings- og værdiskabelse.

Se liveoptagelse fra morgenmødet

Ledelse af teams og grupper - Afholdt

Ledelse af teams og grupper/ Henrik Rosenlund

Som leder, er det din opgave at få det bedste ud af det team eller den gruppe, du er leder for. At få en gruppe eller et team til at fungere og præstere optimalt kræver både indsigt og forståelse for de mange faktorer, der kan påvirke en gruppe eller et teams performance.

Du vil på dette morgenmøde blive introduceret til nogle af de forskellige psykologiske og ledelsesmæssige faktorer, du skal være opmærksom på i dit arbejde med gruppen eller teamet. Du vil få anvist konkrete metoder/forslag til, hvordan du kan få dit team til at arbejde endnu bedre sammen – og derved skabe bedre resultater.

Se liveoptagelse fra morgenmødet

Personlig lederudvikling - Afholdt

Personlig lederudvikling / Claus Lindgreen

Claus vil tage dig med på en lille rejse, som handler om dig. Vi mennesker er konfronteret med livets grundlæggende vilkår, om vi ved/vil det eller ej. Et af disse vilkår er ”meningsløsheden”, som Claus vil fortælle mere om. 

På morgenmødet får du desuden indblik i det, der motiverer os og gør os engagerede og glade, og du får inspiration til at undersøge, hvad der gør dig eller dine medarbejdere engagerede og glade.

Se livestream fra morgenmødet

Det robuste lederskab - 08.02.18

Det robuste lederskab – bevar dig selv / Birgitte Dam Jensen

I en krævende og accelererende verden skal du som leder ofte kunne træffe langsigtede beslutninger og kommunikere med omtanke, selvom du er presset. Hvis ikke vi er robuste nok, er der stor risiko for at pres og stress svækker denne evne, og får os til at handle mere uovervejet og kortsigtet. Robust lederskab handler derfor om at kunne bevare gode menneskelige egenskaber under pres.

På dette morgenmøde giver Birgitte dig en klar forståelse af, hvad robusthed er - og hvad det ikke er - og hvorfor det er en stadig mere efterspurgt lederkompetence. Du får også råd til, hvordan du styrker og fastholder robusthed i en udfordrende og tempofyldt hverdag.

Du deltager gratis, men bliver du forhindret i at komme, bedes du give os besked senest 2 dage før. Vi forbeholder os ret til at opkræve et no-show gebyr på 400 kr., såfremt du udebliver uden rettidig afmelding til kurser@lederne.dk.

Tilmelding

8.30 - 10.30
Pris Gratis