Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Tilbage til oversigten

Ledernes morgenmøder for projektledere

Ønsker du inspiration og brugbar viden til dit projektarbejde, og ser du en fordel i at danne netværk med andre projektledere der ligesom dig brænder for projektledelse?

På Ledernes nye morgenmøder for projektledere præsenterer engagerede oplægsholdere dig for Agil projektledelse, Kreativitet i projekter, Forandringsledelse, Økonomistyring i projekter og meget mere, mens du drikker din morgenkaffe sammen med andre projektledere.

Start din dag med inspiration og indspark til din rolle som projektleder

Skab et værdifuldt netværk med andre projektledere
Bliv opdateret på nye og aktuelle emner inden for projektledelse
Mød engagerede oplægsholdere, der brænder for deres område
Få konkrete redskaber, som du kan bruge i din hverdag som projektleder

Brug for hjælp?

3283 3610
Gratis deltagelse
Tilmeld dig nu
NY Morgenmøde for projektledere

Målgruppe

Morgenmøderne er for dig, der interesserer sig for projektledelse og har lyst til at møde andre projektledere. Du ønsker indsigt i, hvad der rører sig inden for projektledelse, og du mangler indspark til, hvordan du bliver en endnu bedre projektleder.

Temaer og dato

Agil projektledelse - Afholdt

Agil projektledelse - ikke et spørgsmål om enten eller / Anne Dam Jensen 

I et agilt projektmiljø møder du konstant usikkerhed og uforudsete forhold. I den foranderlige tid vi lever i dag, er der derfor ingen tvivl om, at agil projektstyring og projektledelse er kommet for at blive. Agile produktudviklingsmetoder er for alle uanset projekttype og brancher. Til gengæld kan der være stor forskel på graden af agilitet.

På dette morgenmøde hører om de overvejelser og forudsætninger, der er nødvendige for at afgøre, hvor agil man kan være i sit projektarbejde.

Dette morgenmøde er afholdt - Men vi har optaget mødet, se med her

Teamkultur - Afholdt

Teamkultur - Styrk samarbejde i dit projektteam / Elisabeth Plum

Der er stor forskel på at lede enkeltpersoner og lede samarbejdet i en gruppe. I gruppen har du relationer til de enkelte medlemmer, men medlemmerne har også relationer til hinanden og omgivelserne. Som projektleder skal du derfor facilitere samarbejdet og skabe en kultur, hvor alle spiller hinanden gode på kryds og tværs.

På dette morgenmøde sætter vi fokus på, hvordan du skaber high performance ved at lede teamkulturen. Du får også indsigt i Team Culture™ Modellen, som kan hjælpe dig med at skabe high performance i teamet.

Dette morgenmøde er afholdt - Men vi har optaget mødet, se med her

Kreativitet i projekter - Afholdt

Kreativitet i projekter / Merethe Klint 

Formålet med at lave projekter er, at vi skal skabe noget; løsninger, produkter, arbejdsgange, eller noget helt fjerde, der ikke var der før. Derfor må vi kunne tænke i udvikling af nye muligheder, og det kræver kreativitet. Kreativitet er en egenskab, vi alle besidder, men det er som en muskel, der skal trænes. Jo mere vi træner, jo stærkere bliver vi.

På dette morgenmøde arbejder vi med forskellige metoder og teknikker, som kan hjælpe din idegenerering og kreativitet i gang. Du bliver blandt andet præsenteret for De Bono’s 6 Tænkehatte, og du prøver på egen krop, hvordan kreativiteten kan skærpes, så ideerne lettere kommer af sig selv.

Økonomistyring i projekter - Afholdt

Økonomistyring i projekter / Peter Nordgaard

At kunne styre økonomien er ofte et afgørende parameter, hvis du vil have succes som projektleder. Derfor er måling, evaluering og opfølgning en vigtig del af projektledelse. 

På dette morgenmøde får du en introduktion til nogle konkrete værktøjer, der sætter dig i stand til at komme succesfuldt i mål med de økonomiske udfordringer i dine projekter. Du lærer også, hvordan du som projektleder skaber sammenhæng mellem projektet og virksomhedens mål og resultater.

Scrum - Afholdt

Scrum - projektarbejde i usikre miljøer / Andreas Slavensky  

Scrum bliver i stigende grad brugt i udviklings- og forbedringsprojekter. Scrum handler om at være agil og tilpasse sig ændringer, når man laver projektarbejde i komplekse og usikre miljøer.

På dette morgenmøde bliver du introduceret for de basale elementer og værktøjer i Scrum frameworket.

Forandringsledelse - Afholdt

Forandringsledelse - Projektlederen som forandringsleder  / Leif Knudsen

Ethvert projekt indebærer en forandring. Situationen efter projektet er altid anderledes end situationen før projektet. Men en forandring har også en pris for nogen, og det sker ofte, at vi ikke får håndteret forandringerne tilfredsstillende.

På dette morgenmøde går vi skridtet videre end "interessentanalysen", og giver dig en oplevelse af det irrationelle rationelle, der lægger til grund for mange interessenters tøven. Du vil på mødet komme til at mærke forandringen med både hjerne, hjerte og mave.

Håndtering af projektdeltagere - Afholdt

Håndtering af projektdeltagere - hvorfor er vanskelige projektdeltagere vanskelige? / Leif Knudsen

Du skal som projektleder have mange bolde i luften på samme tid. Én af disse er ledelse af dine projektdeltagere. Nogen projektdeltagere kræver tæt opfølgning, mens andre klarer sig selv. Men hvad gør du med dem, der trods din ledelse ikke leverer?

På dette morgenmøde handler derfor om, hvordan du håndterer projektdeltagere, der ikke leverer. Du bliver blandt andet præsenteret for en simpel refleksionsmodel, som kan give dig nye handlemuligheder i forhold til dine projektdeltagere.

 

Gevinstrealisering - Afholdt

Gevinstrealisering i projektet / Dorthe Jensen og Annette Assentoft

At projektet leverer produktet rigtigt, er ikke nødvendigvis det samme som at projektet leverer et produkt, der giver gevinst og succes?

Vi lever i en tid, hvor det, der er behov for i dag, ikke er nødvendigt i overmorgen, og derfor er det ikke længere nok at definere gevinster i starten af projektet.  Der er derimod behov for, at man som projektorganisation kan styre gevinster gennem hele projektet og efter projektet.

På dette morgenmøde diskuterer vi nogle af de tiltag, som projektorganisationer kan gøre for at blive bedre til at definere og styre gevinster igennem projektet. Det handler om at skifte fokus, så man ikke længere kun har fokus på produktet, men i højere grad gevinsten.

Kom godt fra start med dit projekt - 08.02.17 (Aarhus)

Kom godt fra start med dit projekt - Kirsten Nielsen

En god projektopstart er afgørende for, om du får succes med din projektplanlægning og -gennemførelse. Mange forsømmer desværre at bruge tid på opstarten. Ofte er den nødvendige forventningsafstemning med opdragsgiveren til projektet utilstrækkelig, og tiden der bruges på at få kick-startet projektet og projektgruppen er nedprioriteret, eller bare glemt.

Kirsten Nielsen giver dig inspiration til, hvad kan du gøre for at få dit næste projekt godt fra start – hvad skal du have styr på, og hvem bør du involvere?

Scrum - 11.04.18 (Aarhus)

Scrum - projektarbejde i usikre miljøer / Andreas Slavensky  

Scrum bliver i stigende grad brugt i udviklings- og forbedringsprojekter. Scrum handler om at være agil og tilpasse sig ændringer, når man laver projektarbejde i komplekse og usikre miljøer.

På dette morgenmøde bliver du introduceret for de basale elementer og værktøjer i Scrum frameworket.

Lean - 12.06.18 (Aarhus)

Lean - mere end et produktionskoncept/ Jacob Steendahl

Lean er meget mere end et produktionskoncept, der er målrettet produktionsgulvet. Der er nemlig lige så store potentialer ved at transformere Lean konceptet til andre områder som produktudvikling, HR, administration og supply chain.

På dette morgenmøde vil du høre om vigtigheden af Lean i alle dele af organisationen. Du vil få idéer til, hvordan Lean kan og bør transformeres til andre områder, således at det skaber maximal værdi. Du får også flere caseeksempler på, hvordan det er sket i praksis.

Du deltager gratis, men bliver du forhindret i at komme, bedes du give os besked senest 2 dage før. Vi forbeholder os ret til at opkræve et no-show gebyr på 400 kr., såfremt du udebliver uden rettidig afmelding til kurser@lederne.dk.

Tilmelding

08.30 - 10.30
Pris Gratis

Relaterede kurser i projektledelse (10)