Tilbage til oversigten

Morgenmøde: Ledelse af paradokser i en mere digital verden

Lederrollen er i en hastig forandring, og du kan som leder opleve en hverdag fyldt med selvmodsigende krav: Du skal kunne udvikle innovative nye løsninger, mens du sikrer en stabil drift; Du skal kunne lede i høj kompleksitet og med høj hastighed; Og du skal kunne måle alt med data samtidig med, at du viser tillid til dine kollegaer. 

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Og du kan sikkert selv fortsætte rækken. Som leder forventes du at kunne navigere i en arbejdsdag fuld af paradokser, kompleksitet og selvmodsigende krav. Formålet med dette morgenmøde er, at du som leder bliver bevidst om nogle af de paradokser du står i til hverdag på grund af den øgede digitalisering, og samtidig får både inspiration og værktøjer med hjem til at integrere disse modsatrettede krav i din daglige ledelse.

På dette morgenmøde får du bl.a. indblik i:

Hvorfor den øgede digitalisering kan opleves som fuld af modsatrettede krav til dig som leder.
Konkrete eksempler på, hvordan andre ledere bevarer kraften til at handle under digitalisering fyldt med kompleksitet og selvmodsigende krav.
Inspiration til, hvordan du som leder kan navigere i disse paradokser.

Program

08:00 - 08:30: Registrering, kaffe/the/croissanter/frisk frugt og networking
08:30 – 08:40: Lederrollen og paradokser i en mere digital verden v/ Birgitte Alstrøm, Ledelsesrådgiver, Lederne
08:40 – 09:35: Paradoksledelse v/ Mette Ørts Bach Thingstrup, erhvervspsykolog, Clavis Erhvervspsykologi
09:35 – 09:45: Stræk-ben pause og networking
09:45 – 10:25: Hvilke paradokser medfører digitalisering for ledere, og hvordan kan man som leder håndtere det i praksis?

Med udgangspunkt i nogle af de paradokser ledere står med i forbindelse med digitalisering tager vi debatten på tværs af de 140 deltagende ledere og udfordrer samtidig morgenens panel af deltagere fra Ledernes Digitale Tænketank:

Lilian Mogensen, Rådgiver og tidl. koncerndirektør, ATP
Christian Bason, Administrerende direktør, Dansk Design Center og Design Society
Lisbeth Chawes, Alliances & Communications Director, Netcompany
Birgitte Alstrøm, Ledelsesrådgiver, Lederne
10:25 – 10:30: Tak for i dag v/ Birgitte Alstrøm, Ledelsesrådgiver, Lederne

Om oplægsholderne og paneldeltagerne

Birgitte Alstrøm

Birgitte Alstrøm

Ledelsesrådgiver, Lederne Birgitte har 25 års erfaring som leder af digitale udviklingsafdelinger og -projekter. I dag arbejder hun som ledelsesrådgiver, debattør og foredragsholder om ledelse og ledere. Birgitte har med sin ærlige og pragmatiske tilgang særligt fokus på, hvordan den digitale udvikling ændrer kravene til ledelse og ledere. Derudover er Birgitte med i Ledernes Digitale Tænketank, og gæsteforelæser på Københavns Universitet.
Christian Bason

Christian Bason

Som adm. direktør for Dansk Design Center er Christian drevet af at "styrke erhvervslivet, mennesker og samfundet til at forme det næste". Tidligere har Christian været leder for den danske regerings innovationsteam Mindlab og i Rambøll Management. Christian er forfatter til syv bøger om ledelse, innovation og design, og ekstern lektor ved blandt andet Oxford Saïd School of Business, Copenhagen Business School og Aarhus Universitet. Christian deltager i Ledernes Digitale Tænketank.
Lilian Mogensen

Lilian Mogensen

Lilian er rådgiver og tidl. koncerndirektør i ATP. Lilian har rig erfaring med digitalisering fra sit tidligere arbejde som HR- og koncerndirektør i ATP, og som direktør i Udbetaling Danmark. Hun har mere end 25 års erfaring med bl.a. digital forretningsudvikling og IT-strategi. I dag rådgiver Lilian organisationer og virksomheder om digitalisering, er professionelt bestyrelsesmedlem og en del af Ledernes Digitale Tænketank.
Lisbeth Chawes

Lisbeth Chawes

Lisbeth er Alliances & Communications Director hos Netcompany. Lisbeth udfordrer rammerne for digitale muligheder og produkter, og ønsker at højne niveauet, når det kommer til digitale indsigter og integration af digitale funktioner i vores hverdag. Lisbeth har optrådt på The M List i 2017 og 2018. I 2016 blev Lisbeth udnævnt til at være på listen ”Inspiring Fifty: Nordics 2016”, der fejrer top 50 kvinder i norden. Lisbeth deltager i Ledernes Digitale Tænketank.
Mette Ørts Bach Thingstrup

Mette Ørts Bach Thingstrup

Mette er erhvervspsykolog hos Clavis Erhvervspsykologi, og har gennem mange år specialiseret sig i paradoksledelse for at arbejde med de adskillige modsatrettede krav til ledelse og organisationer. Mette er erhvervspsykolog Cand.Pysch.Aut. fra Aarhus Universitet med speciale i relationel kompetence i ledelse, og har flere års erfaring som underviser på videregående uddannelser.

Bliv inspireret forud for morgenmødet

Tilmelding

8.30 - 10.30
Pris Gratis