Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Mindfulness for ledere

Kender du til kapløbet mod tiden? Lange to-do lister både på arbejdet og derhjemme? Afbrydelser og stadig flere opgaver, der fjerner fokus fra alt det, du i forvejen skulle nå?

 

At forstå og mestre sin opmærksomhed er i dag den vigtigste parameter for at skabe succes. Og netop dét har Rasmus Hougaard og hans virksomhed, Potential Project, udviklet en veldokumenteret mindfulness metode til. De kalder den Corporate Based Mindfulness Træning.

Ledere fra bl.a. LEGO, Google, Nike, Sony og Carlsberg bliver trænet hos dem og nu kan du for første gang, sammen med ledere fra andre virksomheder, i Danmark blive undervist af Potential Projects skarpe undervisere i at holde fokus i en travl hverdag.

Dagligdagen som leder foregår ofte i et højt tempo, hvor vi konstant er på vej mod næste opgave, møde, deadline eller gøremål. Vores tanker kører på højtryk, og ofte er de helt andre steder end i nuet. Det kan resultere i manglende ro, nærvær og koncentration og en dårlig udnyttelse af din tid. På længere sigt kan det også resultere i stress og udbrændthed.

Med blot 10 minutters mindfulness træning dagligt, opnår du en håndgribelig ændring, som radikalt kan forbedre dit arbejdsliv og din evne til at lede dig selv og andre mennesker.

Den fokus du opnår gennem mindfulness vil på forløbet blive direkte koblet til arbejdsteknikker som forbedrer dine personlige og professionelle resultater.
Du vil ændre dig selv og den måde du leder andre på.

Med mindfulness forløbet opnår du

Mental effektivitet og styrket fokus
Ro, overblik og mere nærvær
Styrket evne til at prioritere og træffe de rigtige beslutninger
Øget energi, bedre balance og større glæde

 

Brug for hjælp?

3283 3610
Nyt kursus
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Dette kursus er for dig, der ud fra en veldokumenteret metode ønsker at skærpe din koncentrationsevne, øge din effektivitet og styrke din robusthed.

Indhold og tidspunkter

Med dette mindfulness forløb kommer du bogstavelig talt i et mentalt træningscenter. Du bliver introduceret til de mentale strategier, som er en grundlæggende del af mindfulness-traditionen og du lærer hvordan mindfulness bliver omsat til handling i dit arbejdsliv og lederskab. Du får indsigt i hvordan mindfulness hjælper dig til at skærpe dine mål, dine prioriteter og din planlægning og hvordan du opnår større arbejdsglæde og effektivitet.

På fem korte og intensive sessioner, der forløber over to måneder, træner du mindfulness teknikkerne. Du bliver imellem sessionerne understøttet i din træningspraksis med opfølgende mails og en omfattende interaktiv App, der guider din træning. Desuden får du udleveret Rasmus Hougaards bog ”Et sekund foran”, som giver dig en masse baggrundsmateriale.

Programmet omfatter

5 træningssessioner fordelt over 2 måneder: Første session varer 3 timer og de følgende sessioner varer hver 1,5 time
Komplet træningsmateriale og ugentlige opfølgningsmails
Fuld adgang til Potential Projects App, som understøtter din træning
Rasmus Hougaards bog ”Et sekund foran”

 

I Potential Projects App kan du holde styr på din fremdrift og resultater med træningen. Den indeholder 10 guidede meditationer, og med App’en har du altid de introducerede teknikker og mentale strategier med dig samt endnu flere, som du selv kan træne.


Session Dato og tidspunkt Arbejdstema Mental strategi 
Session 1:

København: Torsdag den 7. marts kl. 13.00-16.00

Aarhus: Onsdag den 3. april kl. 13.00-16.00

Introduktion og Multitasking vs. Mental effektivitet -
Session 2:

København: Tirsdag den 26. marts kl. 8:30-10.00

Aarhus: Onsdag den 24. april kl. 14.30-16.00

Klare mål, prioriteter & planlægning Tilstedeværelse
Session 3:

København: Tirsdag den 9. april kl. 8:30-10.00

Aarhus: Onsdag den 8. maj kl. 14.30-16.00

Mindfulde emails Tålmodighed
Session 4:

København: Onsdag den 24. april kl. 8.30-10.00

Aarhus: Tirsdag den 21. maj kl. 14.30-16.00

Work-life balance Accept
Session 5:

København: Onsdag den 8. maj kl. 8.30-10.00

Aarhus: Tirsdag den 4. juni kl. 14.30-16.00

Mindfulde møder Et åbent sind

Undervisere

Tonny Maak Larsen

Tonny M. Larsen, HD(O), direktør og partner i Potential Project i Danmark. Tonny er en erfaren facilitator og har i mere end 15 år beskæftiget sig intensivt med personlig effektivitet og har coachet og undervist tusindvis af ledere i danske og udenlandske virksomheder. Med hans personlige erfaring fra lederpositioner i bl.a. IBM og PA Consulting Group formår han at koble kursets indhold med dagligdags udfordringer i jobbet. Tonny har mange års personlig erfaring med Mindfulness træning og underviser på kurset Mindfulness for ledere i København.

Lone Belling

Lone Belling, cand. phil. og senior træner i Potentiel Project, har mange års erfaring med nærværstræning og mindfulness og er certificeret mindfulness-træner. Lone har selv en baggrund som leder og har arbejdet professionelt med ledertræning samt ledelses- og organisationsprocesser i 20 år. Hun har stor indsigt i hvordan mindfulness kan skabe forandringer både individuelt og i hele organisationen. Lone underviser på kurset Mindfulness for ledere i Aarhus.

Om Potential Project

Potential Projects ”Corporate-Based Mindfulness Training” (CBMT) er en forskningsbaseret metode til at opnå større fokus, arbejdsglæde og performance i en ofte presset og kompleks arbejdsdag. Metoden er udviklet af Rasmus Hougaard, som er bestsellerforfatter hos Harvard og efterspurgt af verdens førende topchefer, ja sågar Dalai Lama. Og så er han dansk. Han er stifter og direktør i Potential Project, som træner ledere over hele verden i at mestre deres opmærksomhed. Til grund for metoden ligger et gigantisk 3-årigt forskningsprojekt der omfatter research fra 35.000 ledere og interviews med 250 topledere fra nogle af verdens førende virksomheder.  

Rasmus Hougaard og hans kolleger i Potential Project har undervist mere end 100.000 mennesker fra hele verden i CBMT og har opnået bemærkelsesværdige resultater.  

Læs Rasmus Hougaards artikler i Forbes her.

Download Magasinet Lederne her og læs tema og interview med Rasmus Hougaard om mindfulness.


Praktiske oplysninger

Mindfulness-forløbet omfatter 5 sessioner fordelt over 2 måneder. Første session varer 3 timer og de følgende 4 sessioner varer hver 1,5 time.

Du får som deltager udleveret komplet træningsmateriale og får ugentlige opfølgningsmails.

Desuden får du fuld adgang til Potential Projects App, som understøtter din træning og inkluderer en række interaktive funktioner, der udvikler dine mentale strategier.

Du får også et eksemplar af Rasmus Hougaards bog ”Et sekund foran”.

Vi foretager effektmåling både før og efter forløbet.

 

Et sekund foran Rasmus Hougaard

 


Tilmelding

5 sessioner
Pris 10.900 kr. (ex. moms)
Medlemspris 9.800 kr. (ex. moms)